Edita el teu vídeo amb les fotografies d’aquestes festes
4 (1)

fotos movil video

Comencem el 2022! Ja s’han acabat les festes i, tot i que potser no ens hem pogut reunir amb tots els que voldríem aquest any, ben segur que heu fet moltes fotografies amb el mòbil. Ara, tots aquells records queden guardats a la galeria del teu telèfon i en pocs mesos seran difícils de localitzar. Us donem una idea: fer un vídeo amb totes les fotos i vídeos de Nadal.

Què fer amb les fotografies i vídeos del mòbil?

Avui us volem proposar fer un vídeo recull de totes les fotografies que heu anat fent aquestes festes. Tant si les heu passat tots junts, com cadascú a casa seva, fent un vídeo conjunt podeu aconseguir tenir un record d’aquests dies. A més, serà la millor manera d’organitzar tots els records audiovisuals i tenir un únic arxiu que poder tornar a veure tots junts.

Edició de vídeo professional

Fem l’edició del teu projecte audiovisual al teu gust. Oblida’t de classificar les fotos i vídeos del teu mòbil, porta’ns tot el contingut i nosaltres crearem una pel·lícula. D’aquesta manera, podràs visualitzar en qualsevol moment el teu vídeo a qualsevol ordinador, televisió o telèfon intel·ligent.

Un tècnic de Videolab t’ajudarà en tot moment. Som especialistes en edició professional de vídeos i us podem incloure música, rètols, fotografies… per a accentuar moments clau de la teva vida. Construïm projectes adaptats als interessos de cada persona.

T’ajudem a organitzar el teu mòbil

A Videolab us oferim un servei personalitzat on el nostre tècnic us ajudarà a organitzar tots els arxius del vostre telèfon mòbil. T’ajudarem a buidar el mòbil i a copiar totes les imatges a un USB o disc dur. D’aquesta manera sempre tindreu una còpia de seguretat de totes les fotografies i vídeos en un suport físic.

Videolab, el teu laboratori a Barcelona

Som un laboratori de vídeo a Barcelona des de 1983 especialista en la digitalització de cintes i pel·lícules. A més, oferim serveis de postproducció audiovisual i edició de vídeo tant pel sector professional com per a clients particulars.

Consulta’ns sense compromís!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]