Com passar les teves diapositives antigues a fotos digitals
4 (1)

pasar diapositivas a digital

Si encara conserves diapositives a casa i les vols tornar a veure la digitalització ho farà possible.

Els escàners són la millor opció per la digitalització de diapositives

Segurament els més joves de casa desconeixen què són les diapositives, però els més apassionats a la fotografia segur que als anys 60 o 70 feien centenars de fotografies que conserven en format diapositiva o negatiu. De fet, fins als anys setanta resultava més barat fer una diapositiva que imprimir una imatge en paper i, fins a finals del segle XX, encara era molt utilitzada per la fotografia publicitaria i les publicacions.

Escanejat de diapositives

Actualment, existeixen diferents mètodes per gaudir de les diapositives en format digital. Hi ha aplicacions per a mòbils que, mitjançant la càmera del nostre dispositiu, capturen les imatges i les transformen, també hi ha visors de diapositives i, la millor opció, l’escanejat. Per tal de passar diapositives a digital el més recomanable és mitjançant un escàner. L’escanejat de diapositives garantirà la seva conservació i, fins i tot, facilitarà la possible correcció de color, llum i petites imperfeccions. A més, si fos necessària una ampliació de la fotografia, l’escanejat en alta qualitat oferirà uns resultats excel·lents en la impressió.

El millor escàner del mercat: Kodak HR 500 Plus

D’escàners de fotografies hi ha molts al mercat. Des dels de les impressores multifunció als escàners professionals. Si busques qualitat, un escàner professional t’assegurarà la millor conversió de les teves diapositives a digital. Al nostre laboratori treballem amb l’escàner Kodak HR 500 Plus d’alta qualitat, per a la digitalització de diapositives. Escaneja qualsevol format fins al 6×9 cm. A més, elimina la pols i les ratlles per hardware amb un sistema d’escombratge d’infrarojos. Manualment, després de l’escaneig, fem una recuperació de color i contrast obtenint imatges d’alta qualitat i definició.

Videolab, laboratori audiovisual des de 1983

Confia en els professionals per tornar a veure els teus records. Les teves diapositives mai sortiran del nostre laboratori, ja que comptem amb tot l’equip tècnic especialitzat dins les nostres instal·lacions. A Videolab portem des de 1983 treballant amb material audiovisual, siguin negatius, diapositives o cintes de vídeo. Tot el material serà entregat en una memòria USB o un disc dur i els originals sempre us seran retornats.

Contacta amb nosaltres i demana pressupost.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]