Cintes MiniDV, per què passar-les a digital?
4 (1)

minidv digital videolab

Encara tens hores de gravacions acumulades en cintes MiniDV? Són molts records que durant els primers anys de la dècada dels 2000 van quedar enregistrats en aquest tipus de format. Convertir les cintes MiniDV en format mp4 o DVD farà que puguis compartir el contingut i poder-lo visualitzar amb tota la família.

Què són les cintes MiniVD o DVC?

Aquest format de cinta digital de vídeo va ser creat l’any 1996. Més endavant, cap als inicis del segle XXI, es va popularitzar el mercat de les càmeres de vídeo amb MiniDV com a forma d’enregistrament. La seva mida petita que permetia un transport fàcil i el seu emmagatzematge i qualitat, van fer que les cintes MiniDV, pensades per un públic més domèstic, també s’arribessin a utilitzar per a formats professionals i semiprofessionals (DVCAM o DVCPro). Fins i tot, el format va ser adaptat a l’alta definició HDV que utilitzava el mateix suport de gravació.

Per a què serveixen les cintes de vídeo MiniDV?

Les cintes MiniDV van començar a formar part dels rodatges d’esdeveniments, viatges, vídeos domèstics… així com pels ENG de notícies d’informatius. La seva mida reduïda i la facilitat de transport el van fer arribar a molts consumidors oferint una excel·lent qualitat d’imatge.

Actualment, tot aquest contingut ja no és possible reproduir-lo sense una càmera o un reproductor específic per això, la millor solució passa per la digitalització de tot el seu contingut, és a dir, passar les cintes a arxiu digital.

Com passar una cinta MiniDV a DVD?

Per tal de passar una cinta a DVD cal disposar de l’equip tècnic necessari. Serà imprescindible conservar la càmera o un reproductor de DVC que permeti connectar-se a un ordinador. Aquest ordinador ha de tenir algun programa de captura de vídeo o edició que us permeti captar les imatges.

Fa pocs anys l’estàndard de reproducció de vídeo a les cases era el DVD i, passar les cintes MiniDV a DVD era el que els clients més demanàven. Darrerament, el format en arxiu digital ha anat guanyant terreny i, per tant, el més habitual és passar les MiniDV a mp4.

Videolabconvertim cintes MiniDV a digital, tant a USB com a DVD. Tot i això, recomanem sempre digitalitzar a un arxiu digital que fàcilment podreu veure a l’ordinador o a la televisió.

Digitalitza les teves cintes MiniDV

A Videolab volem que recuperis les teves imatges amb el nostre servei de digitalització. El nostre equip especialitzat s’encarregarà de tot el procés amb la màxima qualitat i eficiència. A més, totes les cintes no surten mai de les nostres instal·lacions realitzant tot el procés sense externalitzar a tercers. 

El nostre servei de transferència digital és ràpid i eficaç i permet recuperar el contingut respectant la nitidesa original. Som especialistes en el tractament del contingut i de les imatges i comptem amb el sistema de captura per a complir amb les exigències del mercat. Convertirem les teves cintes a .mp4 perquè puguis visualitzar-les en qualsevol dispositiu.

Consulta’ns o demana pressupost.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]