Digitalització de fons audiovisuals per a biblioteques, escoles i ajuntaments
0 (0)

El sector cultural i educatiu requereix un ampli volum de documentació per a la seva gestió i consulta diària. Són sectors que necessiten comptar amb una gran hemeroteca per satisfer les necessitats dels usuaris, per poder consultar arxius, recuperar imatges històriques i transmetre un aprenentatge global i complet. Per això, és clau que centres com a biblioteques, hospitals, escoles, col·legis, universitats, ajuntaments… comptin amb arxius i documents digitals que puguin perdurar en el temps i que enriqueixin a les diferents generacions.

Obtenir fons digitals per a biblioteques, escoles i universitats és el pilar bàsic de l’educació del present i del futur. La digitalització porta anys endinsant-se en el sector cultural i educatiu i funciona amb dades, amb arxius digitals. Si no es disposa d’aquests recursos, difícilment podran evolucionar aquests centres escolars i beneficiar-se així dels avantatges que ofereix la tecnología.

A Videolab som especialistes en gestió documental audiovisual per a tot tipus d’entitats com a museus, biblioteques, escoles, arxius municipals, hospitals, etc. Realitzem la digitalització de tot tipus de cintes antigues a formats digitals. Podemos convertir i transformar qualsevol sistema de vídeo a qualsevol altre format per a arxiu i consulta.Digitalización de fondos audiovisuales para bibliotecas, escuelas y ayuntamientos

A més, t’ajudem a mantenir i preservar la teva biblioteca audiovisual per poder penjar-la en les noves plataformes digitals. Podem emmagatzemar els teus màsters i còpies en el nostre sistema de back-up LTO per a la conservació i protecció de dades. Aposta ja per Videolab per a la digitalització de biblioteques de cintes de vídeo i pel·lícules antigues (VHS, Betacam, Betamax, Video8, Mini DV…). Oferim solucions audiovisuals integrals, assequibles i ràpides.

El nostre equip de professionals compta amb tecnologia d’avantguarda i especialitzada en la conversió de formats per poder copiar, transcodificar, canviar de resolució de SD a HD, 4K o passar 4:3 a 16:9. Duem a terme conversions a temps real i podem escalar el teu material audiovisual per convertir-ho a la resolució desitjada i sempre garantint la màxima qualitat en totes les produccions.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]