L’auge de les noves plataformes digitals
5 (1)

La TV a la carta està de moda. És la televisió sota demanda (VOD , Video on demand), un nou model de consumir continguts audiovisuals de forma personalitzada. Les plataformes de pagament com Netflix, Yomvi, HBO o Movistar TV són les principals protagonistes de el sistema actual i cada dia sumen més adeptes. Els canals de pagament han revolucionat l’univers televisiu tradicional i els hàbits de consum, les formes i els horaris també s’han modificat. Els usuaris poden gaudir de la programació en qualsevol suport.

El vídeo a streaming ha transformat qualsevol conducta de consum. Un dels secrets és a la llibertat i la mobilitat de l’espectador i en la qualitat de la connectivitat. Els usuaris ja no són esclaus d’una programació fixa sinó que poden gaudir de qualsevol contingut multimèdia quan vulguin, com i des d’on vulguin. Moltes marques ja han implantat aquesta forma de consumir continguts audiovisuals sense format físic.

Necessites un arxiu de vídeo sota demanda ? En Videolab codifiquem per vídeo a la carta, podem codificar les teves sèries i pel·lícules per a les principals plataformes actuals de pagament. Ens adaptem a les especificacions tècniques de cada sistema i gràcies a la nostra tecnologia podem crear arxius amb qualsevol còdec que necessitis.

A les nostres instal·lacions preparem el contingut per poder ser vist en qualsevol dispositiu o plataforma i disposem dels equips broadcast necessaris per poder crear qualsevol arxiu a partir de HDCam SR, HDCam, XDCamHD / SD, Betacam Digital, Betacam IMX, Betacam SP, DVCPRO HD / SD, etc. A més, podem arxivar aquests continguts de forma segura per quan ho necessitis.

La codificació de vídeo a la carta es realitza sota la supervisió del nostre equip especialitzat en el sector i a través d’una tecnologia puntera en el mercat que garanteix l’èxit de l’resultat final. D’aquesta manera, s’obtenen arxius d’alta qualitat que compleixen amb totes les expectatives de distribució en línia així com de rendiment en qualsevol plataforma digital.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]