Venda i instal·lació de material audiovisual per a escoles i universitats
0 (0)

Els centres educatius s’estan adaptant a les noves tecnologies dia a dia i estan incorporant a les seves aules i a les seves programacions didàctiques tot tipus d’activitats i mètodes d’ensenyament que requereixen de diferents mitjans audiovisuals. Els alumnes viuen actualment en un entorn interactiu i tecnològic i l’ensenyament ha d’adaptar-se a això i a aquests nous mitjans si vol millorar l’experiència, l’aprenentatge i la comunicació amb els estudiants.apps y medios audiovisuales para escuelas y universidades

Necessites incorporar mitjans audiovisuals a la teva escola o centre d’ensenyament? Videolab compta amb un departament de venda i instal·lació de tot tipus de material audiovisual per al sector educatiu, cultural, esportiu, etc. Els nostres especialistes posen a la disposició de docents i alumnes diferents equips com a portàtils, tablets, projectors, pissarres tàctils i interactives, pantalles digitals… El nostre personal especialitzat ofereix a més un servei integral de lliurament i instal·lació completa.

Som distribuïdors oficials i autoritzats de les principals marques del sector com Sony, Fujifilm, Sandisk, Seagate, Atomos…, per la qual cosa comptem amb productes d’avantguarda i d’alta qualitat amb les últimes prestacions del mercat. Oferim a més tot tipus de material per a la producció, postproducció, il·luminació, àudio, vídeo, sistemes de presentació i multimèdia dirigits als sectors de vídeo industrial, broadcast i domèstic.

Necessites un projector per a un esdeveniment o un equip d’enregistrament? A Videolab oferim tant la venda com el lloguer de diferents productes i serveis audiovisuals. Des de discos durs a targetes de memòria, equips de vídeo i àudio, equips informàtics, monitors i pantalles de TV, cintes de vídeo, accessoris de cablejat, així com discos òptics i tot tipus d’accessoris audiovisuals. Ens avalen més de 35 anys d’experiència en solucions per a la producció, gestió i emmagatzematge de continguts i projectes audiovisuals.

A Videolab ens ocupem de tot el procés i oferim assessorament personalitzat i un servei integral que inclou la compra de material, lliurament, instal·lació i muntatge. Si necessites ajuda per muntar una sala de vídeo, per instal·lar diferents suports audiovisuals o fins i tot per connectar pantalles o ordinadors, no et preocupis, en Videolab ens encarreguem de tot.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]