Conversió de cintes VHS i cassetes de videocàmeres
4 (1)

pasar vhs a digital

Les cintes VHS van estar presents durant la dècada dels vuitanta i dels noranta. El format va ser desenvolupat i llençat al mercat per la marca JVC l’any 1976 i, fins a l’aparició del DVD i els reproductors de DVD, va conquerir el mercat del vídeo domèstic. A moltes cases encara es conserven desenes de cintes VHS amb els records de pares i fills i moltes videocàmeres sense ús. L’actual generació millennial segur que conserva tots els seus records en aquest format de cinta magnètica.

Què fer amb les cintes VHS i el seu contingut

Les cintes magnètiques tenen una data de caducitat. Com sempre us comentem al blog, és molt important l’estat en què es troben, com les hem conservat, en quin lloc o les vegades que les vam reproduir. Per aquest motiu i, per no perdre tots aquells records, la digitalització serà la vostra millor opció per no perdre tot aquell contingut.

Per què has de digitalitzar les teves cintes velles VHS?

Obtenint un arxiu digital de cintes VHS us permetrà poder-les reproduir en un ordinador o televisió actual. D’aquesta manera no només podreu recordar tots aquells moments, sinó que els podreu conservar per sempre en un disc dur o un ordinador. Digitalitzant tot el material també podreu crear i editar nous vídeos per regalar, per exemple, als fills, pares o avis. Regalar records i reviure moments és el millor obsequi per qualsevol ocasió.

Com puc passar cintes VHS a DVD?

Fa pocs anys l’estàndard de reproducció de vídeo a les cases era el DVD i, passar els VHS a DVD era el que els clients més demanàvem. Darrerament, el format en arxiu digital ha anat guanyant terreny i, per tant, el més habitual és passar els VHS a USB. A Videolabconvertim cintes VHS a digital, tant a USB com a DVD. Tot i això, recomanem sempre digitalitzar a un arxiu digital que fàcilment podreu veure a l’ordinador o a la televisió. Al nostre laboratori tenim diferents tipus de reproductors que ens permeten poder treballar de manera contínua i amb qualitat professional. A més, totes les cintes no surten mai de les nostres instal·lacions realitzant doncs tot el procés sense externalitzar a tercers. 

On passar cintes VHS a DVD?

Si busques on passar cintes VHS a Barcelona, Videolab és la resposta. Som un laboratori de vídeo, dedicat als serveis de postproducció des de 1983. El nostre equip és especialista en la digitalització de cintes VHS realitzant sempre un servei de transferència ràpid i eficient. Les teves cintes de vídeo es convertiran en arxius digitals que podràs visualitzar i reviure en qualsevol moment. Ara és el millor moment per digitalitzar!

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]