CONEIXES ELS NOSTRES SERVEIS DE MILLORA D’IMATGES? DESCOBREIX-LOS!
0 (0)

Mejora de imágenes

Els nostres 40 anys d’experiència al sector audiovisual i, especialment, el treball de laboratori de vídeo, ens fa seguir buscant i oferint constantment aquells serveis que els clients ens demanen.

Ara a Videolab hem incorporat un servei especial de millora d’imatges per tal de poder recuperar aquelles fotografies antigues que s’han anat deteriorant. A més, si conserves vídeos antics, ja siguin de Súper-8, VHS, MiniDV…, i t’agradaria extreure un fotograma i guardar-lo com a imatge, a Videolab t’ajudem i et millorem el resultat final.

El nostre equip és especialista en l’edició de fotografia professional de qualsevol material. Aconseguiràs un acabat professional, personalització i originalitat.

Nous serveis que oferim
– Retoc de fotografies, que no tenies, a partir d’un vídeo
– Millora d’imatges fetes en paper o diapositives
– Creació d’una foto panoràmica a partir d’un vídeo
– Retoc d’imatges digitals de mòbil antics

Mira el vídeo i comprova els resultats!

Per aconseguir la millor qualitat, tractem cadascuna de les imatges de manera individual. El nostre personal manipula cada dia una gran quantitat de fotos, diapositives i vídeos pel que el grau d’experiència és màxim. Les teves fotografies quedaran inalterables en el temps i fins i tot milloraran després de la digitalització i el retoc.

Conserves diapositives o fotografies en paper que t’agradaria tenir en format digital i millorades? A Videolab convertim les teves fotos i vídeos en arxius digitals que quedaran inalterables en el temps i que podràs consultar i compartir de forma molt còmoda.

Consulta sense compromís!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]