VIDEOLAB EN EL RODATGE DE LA 18A TROBADA MÈDICA-QUIRÚRGICA EN MALALTIA INFLAMATÒRIA INTESTINAL
0 (0)

El passat 5 de febrer es va celebrar, com cada any, a Madrid la 18a Trobada mèdica-quirúrgica en Malaltia Inflamatòria Intestinal (EII). La trobada està organitzada pel Dr. Javier d’Oca de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i per la fundació EMQ (organització sense ànim de lucre per a donar suport a la malaltia inflamatòria intestinal.

Enguany, a causa de la pandèmia mundial, la trobada es va celebrar en streaming amb la seu principal a Madrid. Els assistents van comptar amb un gran programa científic amb intervencions de doctors i doctores internacionals. Els oradors són seleccionats per la seva trajectòria científica i llarga experiència. A més dels convidats internacionals, la trobada va comptar amb la presència d’especialistes d’àmbit espanyol en malaltia inflamatòria intestinal.

En aquesta edició, marcats per l’actualitat, s’ha abordat el tema de la Covid-19 i com aquesta infecció viral afecta als pacients amb malaltia de Crohn o Colitis Ulcerosa. S’han tractat temes relatius a la resposta dels pacients enfront de la infecció viral i al maneig terapèutic convencional i amb diferents fàrmacs biològics.

En aquesta edició VIDEOLAB ha treballat tant abans com després de la trobada. El nostre equip tècnic ha realitzat els vídeos previs al congrés, projectats durant el directe en les pantalles de l’hotel, i a més s’ha encarregat del rodatge del resum de la jornada i l’edició dels vídeos de les ponències, els casos clínics i de tots els debats que posteriorment seran compartits en la plataforma per a tots els assistents.

https://app.encuentroeii2021.com/

A Videolab som a més especialistes en retransmissions en directe d’intervencions quirúrgiques en recintes hospitalaris i el nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i comprovació de totes les senyals de vídeo i àudio abans de la intervenció o congrés.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]