Recupera imatges úniques digitalitzant pel·lícules de 35mm i 16mm
0 (0)

pelicula 35mm videolab

Les pel·lícules de 35 mm són el format pel·lícula fotogràfica més utilitzat des de la seva introducció el 1892 per Dickson i Edison. Aquestes tires de negatiu mesuren 35 mil·límetres d’ample​ i tenen quatre perforacions per fotograma perquè la pel·lícula es reprodueixi a 24 fotogrames per segon. Posteriorment, i com a alternativa econòmica al format convencional de 35 mm, va ser introduït l’any 1923 el format de 16mm per Eastman Kodak.

Amb l’arribada de la televisió a partir dels anys 30, va haver-hi un increment de l’ús de la pel·lícula de 16 mm especialment perquè era més econòmica i fàcil de transportar. L’ús de pel·lícules de 35mm i 16mm al mercat professional no va parar de créixer i, pel que fa a les pel·lícules domèstiques, van començar a predominar els formats de super 8 mm i 8mm.

Quants moments inoblidables has volgut rememorar i no has pogut tornar a reproduir? Segur que tens molts records de viatges i moments familiars en formats de pel·lícules antigues que no pots veure amb els mitjans actuals. La tecnologia avança constantment i dispositius que fa anys utilitzàvem, avui dia estan obsolets.

A Videolab som especialistes en la digitalització de pel·lícules antigues cinematogràfiques de 35mm i 16mm. Podem escanejar les pel·lícules a 4k reals perquè puguis gaudir de moments inoblidables durant generacions. No permetis que el pas del temps deteriori tots aquests records. A més, utilitzem el corrector de color Davinci Resolve Studio per donar el millor acabat a l’escanejat del film.

Telecine, 8mm i super 8mm

Formats com 8mm, Super 8, 16 mm, 91/2 mm molt estesos en els anys 60. Milers de persones van utilitzar per a gravar tot tipus de moments únics i que no semblen tan antics, però que no obstant això no es poden reproduir en l’actualitat. El nostre equip vol recuperar tots aquests records escanejant les teves pel·lícules i convertint-les en arxius digitals. Millorem la qualitat de les teves bobines antigues i el sistema processa cadascuna de les imatges buscant l’equilibri perfecte entre llums i ombres per a així aconseguir una producció audiovisual excel·lent.

Més de 35 anys d’experiència dedicats a la realització de Telecine garanteixen els millors resultats amb una gran qualitat professional.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]