Aquestes festes de Nadal regala els teus millors records audiovisuals
4.3 (4)

navidad regalo audiovisual

“Recordes aquella excursió amb els avis? El casament de la tieta? El Nadal de fa 30 anys?”

Potser penses que viatjar al passat no és possible i que la màquina del temps encara no s’ha inventat, però el viatge al llarg dels anys està dins de cadascú. Cada cop que mires un vídeo, repasses fotografies o recordes un viatge estàs revivint tots aquells moments.

Aprofita les trobades en família d’aquestes festes de Nadal per passar una bona estona junts, recordant i revivint moments que vas enregistrar en Telecine als anys 70, en Video 8 o VHS als anys 90 o les diapositives que guardaves en un calaix.

Viatjar en el temps és possible

A partir del moment que podem recordar experiències viscudes en el passat, viatjar en el temps és possible. Des de Videolab, ajudem a recordar aquestes històries passant els telecines, les fotografies o els cassets a formats digitals perquè els puguis veure des de la televisió o mòbil.

No esperis més perquè tot aquest material és la memòria històrica de la teva família i, amb els anys, es fan malbé.

Súper 8, VHS o diapositives a digital

Si has trobat en un calaix, bobines de telecine de Súper 8 mm o bé fotografies o diapositives que no saps com veure, ara és un bon moment per digitalitzar-les i tornar-les a veure en família durant les festes de Nadal, o bé regalar-les com a obsequi especial.

Recorda que les imatges analògiques es fan malbé amb el pas del temps i l’objectiu de la digitalització no és només el visionat, sinó que serveix per preservar les imatges i no deixar que es deteriorin amb el pas del temps. Digitalitza, ara és el moment.

Un regal perfecte i original amb Videolab

El millor regal és aquell personalitzat, que porta la identitat de la persona que el rep. Regalar l’experiència de reviure moments importants de la nostra vida és regalar felicitat i emoció.

Un regal perfecte i original, per als avis, els tiets, els pares i els germans. A més, podem fer tantes còpies com vulguis i et donarem un USB personalitzat.

Videolab ofereix serveis professionals de vídeo des de 1983. Sempre amb bona qualitat i rapidesa. Les digitalitzacions es fan en el nostre laboratori, sense externalitzar a tercers, i això ens permet oferir uns resultats personalitzats de cada feina que realitzem.

Vine a Videolab i t’ajudarem a escollir la millor opció! Contacta amb nosaltres.

Aquest Nadal, Regala Records amb Videolab.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 4 Media: 4.3]