Videolab encarregat del rodatge de la 17a Trobada mèdica-quirúrgica en Malaltia Inflamatòria Intestinal
5 (1)

El passat 31 de gener es va celebrar, com cada any, a l’Hotel Novotel de Madrid el 17 Trobada medicoquirúrgic en Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII). La trobada està organitzada pel Dr. Javier de Oca de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i per la Societat Espanyola d’Investigacions Quirúrgiques (SEIQ).

Els assistents van comptar amb un gran programa científic amb intervencions de doctors i doctores internacionals i nacionals. Els oradors són acuradament seleccionats per la seva trajectòria científica i llarga experiència. A més dels convidats internacionals, la trobada va comptar amb la presència d’especialistes d’àmbit espanyol en malaltia inflamatòria intestinal.

En aquesta edició s’han abordat temes al voltant de la Malaltia de Crohn i l’ús de cèl·lules mare, el tractament mèdic amb fàrmacs biològics, els controls endoscòpics, entre d’altres.

En aquesta edició VIDEOLAB  també s’ha encarregat dels rodatges i la edició dels vídeos de tota la jornada, dels casos clínics exposats i de tots els debats.

En Videolab som més especialistes en retransmissions en directe d’intervencions quirúrgiques en recintes hospitalaris i el nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i comprovació de tots els senyals de vídeo i àudio abans de la intervenció o congrés.

Els nostres 35 anys d’experiència ens avalen com una empresa referent en el sector i els nostres especialistes s’adaptaran a la mida del teu projecte audiovisual per aconseguir el resultat que buscaves.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]