Busques operadors per gravar un festival de dansa o una actuació?
0 (0)

festival danza videolab rodaje

Els festivals de dansa o obres de teatre són sinònim de finals de curs o tancament de projectes per a col·legis, escoles i entitats culturals i educatives. Se celebren en aquesta època tota classe de festivals de música i teatre, així com promocions o actuacions. Planificar-ho amb temps i tenir tot l’equip necessari per al seu rodatge serà la clau per a un desenvolupament perfecte de l’esdeveniment.

Videolab oferim serveis especialitzats en rodatges de festivals d’escoles de dansa i obres de teatre. Des de la nostra empresa realitzem tot el procés, des del contacte amb el teatre o la sala, la vista tècnica prèvia, el muntatge dels equips, el rodatge i la postproducció. Sempre oferint solucions adaptades a cada necessitat i la tecnologia de qualitat per aconseguir uns resultats professionals.

El nostre equip tècnic també s’encarrega del contingut audiovisual dels esdeveniments i la realització de vídeos promocionals, algun reportatge o l’enregistrament del making of.

Realització en directe

A més oferim la possibilitat de fer la realització de l’espectacle en directe amb els nostres propis equips, multicàmera o diferents fonts de vídeo externes. Aquest senyal pot ser enviat a una pantalla o bé a altres parts del teatre o auditori.

festival videolab baile

Videolab, amb més de 35 anys d’experiència al sector audiovisual, treballa amb càmeres professionals especialitzats en realització de rodatges d’escoles de dansa i festivals. El nostre personal compta amb tecnologia i material d’última generació per a adaptar-se a qualsevol necessitat.

Necessites gravar un festival? Aposta per l’equip i la tecnologia de Videolab.es!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]