Videolab a la XVI Trobada Mèdica-Quirúrgica en Malaltia Inflamatòria Intestinal
0 (0)

El passat 1 de febrer es va celebrar a l’Hotel Novotel de Madrid Center la XVI Trobada Mèdica Quirúrgica en Malaltia Inflamatòria Intestinal. Aquesta trobada està organitzada pel Dr. Javier de Oca de la Unitat de Cirurgia Colorrectal de l’Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona i per la Societat Espanyola de Recerques Quirúrgiques (SEIQ).

Més de 300 acreditats van assistir al programa científic amb intervencions de diferents doctors i doctores internacionals. A més de prestigiosos convidats estrangers, va comptar amb la participació de destacats especialistes nacionals en malaltia inflamatòria intestinal, tant en l’àmbit quirúrgic com en el mèdic.

Aquesta edició es van abordar temes que requereixen atenció en l’àmbit de la pediatria com les formes greus de presentació de la Malaltia de Crohn en els nens o els sistemes per a dur a terme la transició terapèutica a l’edat adulta.

En aquesta edició VIDEOLAB també s’ha encarregat dels rodatges i l’edició dels vídeos de tota la jornada, dels casos clínics exposats i de tots els debats.

Som un laboratori audiovisual amb més 35 anys d’experiència en solucions de postproducció i producció audiovisual, ja que comptem amb innovadors mitjans tècnics per a poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

Més informació: http://www.encuentroeii2019.com/

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]