Digitalitza les teves diapositives i negatius amb el millor escàner del mercat
0 (0)

La diapositiva, també anomenada transparència, no és més que una fotografia positiva (amb els colors reals) creada en un suport transparent per mitjans foto-químics; per contra, el negatiu és una fotografia negativa (amb els colors invertits) creada també en una imatge transparent.

Vols poder recuperar i visualitzar les teves diapositives o negatius en el teu ordinador?

A Videolab disposem de l’escàner Kodak HR 500 Plus d’alta qualitat, per a l’escanejat i la digitalització de diapositives i negatius. L’escàner digitalitza qualsevol mena de format fins al 6×9 cm. A més, elimina la pols i les ratlles per hardware amb un sistema d’escombratge d’infrarojos obtenint uns resultats d’òptima qualitat.

L’escàner Kodar HR 500 Plus és, sens dubte, el millor del mercat per la seva productivitat i qualitat. A més la seva tecnologia fa que sigui molt ràpid i eficaç.

El nostre equip de professionals compta amb una dilatada experiència i tecnologia d’última generació per garantir la millor qualitat en tot el teu arxiu fotogràfic. Després de l’escanejat es realitza manualment una recuperació de color i contrast, en la mesura que sigui possible, obtenint unes imatges d’alta qualitat i en bones condicions.

L’experiència i l’especialització són fonamentals per a la qualitat en el servei. A Videolab fa més de 35 anys que ens dediquem al món de la digitalització i postproducció audiovisual millorant dia a dia per preservar continguts audiovisuals.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]