Tens algun esdeveniment aquest 2019? Planifica’l amb Videolab
0 (0)

Avui dia captar cada moment i deixar constància en el nostre web corporatiu o en les xarxes socials proporciona a les empreses una bona imatge de la marca i presència mediàtica enfront del públic. Sens dubte és una eina per a consolidar la imatge d’una empresa i els seus valors.

Conscients d’això són cada vegada més marques les que decideixen gravar els seus esdeveniments com, conferències, celebracions, festivals, congressos, presentacions,… L’enregistrament d’esdeveniments no suposa un guió previ de rodatge pel que és un gran avantatge però si que requereix d’una planificació de tot el que transcorrerà al llarg de la celebració.

L’enregistrament de congressos i conferències no només aporten a l’empresa un producte per a la seva promoció o màrqueting sinó també un punt de vista educatiu per a mostrar a estudiants i futurs treballadors.

A Videolab comptem amb fotògrafs i càmeres professionals especialitzats en esdeveniments que s’encarregaran de captar tots els moments. El nostre personal es posa a disposició per a qualsevol tipus d’esdeveniment i compta amb tecnologia d’última generació per a donar forma a tots aquests records.

Oferim també la possibilitat de gravar l’esdeveniment i retransmetre’l en streaming perquè altres usuaris el puguin seguir des de qualsevol part en directe.

Som un laboratori audiovisual amb 35 anys d’experiència en solucions de postproducció i gestió de continguts, ja que comptem amb innovadors mitjans tècnics per a poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

Informa’t de tots els tipus d’esdeveniments en els quals treballem i no dubtis a contactar amb nosaltres.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]