A partir d’avui compra online material audiovisual a qualsevol hora!
0 (0)

Estem d’estrena! A Videolab estrenem la nostra botiga online amb un ampli catàleg de material audiovisual i equips professionals.

A partir d’avui ja es pot comprar des de la nostra pàgina web videolab.es/shop i trobar tot el que busqueu amb un sol clic. Una web amb un disseny clar i fàcil de seguir per a poder comprar còmodament des del vostre mòbil, tauleta o ordinador.

Videolab seguirà com sempre disponible al 932005400 de 9h a 19h per resoldre tots els vostres dubtes amb la compra online o assessorament personalitzat.

El nostre objectiu continua sent el mateix, oferir tant a professionals com a particulars els millors productes amb la total garantia i confiança com si estiguéssiu a la nostra botiga.

A Videolab Shop disposem de material per a la producció, postproducció, il·luminació, vídeo, àudio, sistemes de presentació i multimèdia. Som distribuïdors de les principals marques i disposem d’una àmplia gamma d’equips, productes i serveis per a tota mena de producció.

DISCOS DURS: Àmplia gamma de Discos Durs HDD i SSD. Interns, externs, de totes les capacitats per a totes les necessitats.

TARGETES DE MEMÒRIA: Tots els formats de targetes de memòria, des de l’usuari domèstic fins a professional, sense renunciar a la llibertat de moviments.

CAIXES EXTERNES: Solucions RAID i NAS per a grans volums de treball o per a còpies de seguretat. Externa o enrackable, des d’1 fins a 24 bahies, cabines adaptades a totes les connexions del mercat.

EQUIPS DE VÍDEO: La millor tecnologia en captura, realització i postproducció. Tenim als millors fabricants al servei del teu projecte.

MONITORS I PANTALLES: Imatges perfectes en pantalles de totes les grandàries. No oblidis el teu suport per a sobretaula, sostre o paret, ens adaptem a les teves necessitats sense perdre funcionalitat

…i molts productes més!

Si no trobes el que busques no dubtis en trucar-nos, encara estem ampliant el nostre catàleg online.

Ens avalen més de 35 anys d’experiència en solucions per a la producció, gestió i emmagatzematge de continguts audiovisuals.

ACCEDEIX A LA BOTIGA ONLINE

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]