Subtitulació audiovisual i accessibilitat
0 (0)

El subtitulat de peces audiovisuals no és més que un tipus de traducció audiovisual. Al subtitular cal tenir present que no es tracta de reescriure el text íntegrament sinó que cal adaptar-se d’acord amb els condicionaments i seguint la cohesió del text.

Quan subtitulem una obra audiovisual ja estem millorant la seva accessibilitat a persones amb una discapacitat auditiva però tot hi això, poden perdre’s molta informació només llegint les transcripcions dels diàlegs.

A Videolab elaborem subtítols per a persones amb discapacitat auditiva o visual per a donar suport a la completa integració de persones amb problemes d’audició o visió.

Subtítols per a sords
Elaborem subtítols per a persones amb discapacitat auditiva fent possible la seva integració i accessibilitat als continguts audiovisuals.

Ens adaptem a les normes i a les característiques del subtitulat, per a poder garantir i donar accés a tot el material audiovisual.

Realitzem la subtitulació de diàlegs, música, maneres de comunicació, efectes sonors o altres elements discursius que apareixen a l’obra.

Audiodescripción
Utilitzem els ulls diàriament per aprendre, descobrir noves coses i veure allò que ens envolta. A més a més, avui dia gran part del contingut i la informació ens arriba a través de les pantalles dels mòbils mitjançant imatges o vídeos.

L’ audiodescripció permet a les persones cegues o bé amb problemes de discapacitat visual poder accedir a qualsevol producció audiovisual o vídeo.

El treball d’audiodescripció inclou una série de passos com la redacció del guió àudiodescriptiu, la direcció de l’enregistrament, l’assessorament de l’ajust, així com la correcció ortotipográfica i d’estil del guió.

També ens encarreguem d’incrustar els subtítols en vídeos o pel·lícules i fins i tot de generar l’autoria DVD o Blu-Ray.

Necessites la subtitulació d’una obra audiovisual? Compta amb el nostre departament de subtitulació. Si precises de qualsevol tipus d’informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]