Sigues original i felicita el Nadal amb un vídeo
0 (0)

felicitacion navidad video

Ja arriba Nadal i a tots ens agrada felicitar als familiars, amics o clients unes Bones Festes i una bona entrada d’any. Molts comprem les típiques postals de Nadal on poder escriure i entregar, però t’imagines poder-ho fer amb una postal audiovisual? Un vídeo nadalenc amb les teves fotografies o imatges i amb un missatge especial per felicitar les festes.

Postals audiovisuals

Són una manera diferent i original de felicitar Nadal. Podràs enviar la teva felicitació de forma molt senzilla a tots els teus contactes i a més podràs compartir-la a les xarxes socials, WhatsApp o al teu web. Pots escollir entre diferents formats i dissenys que oferim i ho adaptarem amb les teves frases preferides, imatges de família o logos.

Com ho fem a Videolab?

1. TRIA UNA PLANTILLA
Escull una plantilla que més s’adapti als continguts que vols transmetre en el vídeo

2. ENVIA O PORTA EL CONTINGUT
Envia’ns les frases, logos, imatges…, que vulguis incloure

3. ET DONEM EL VÍDEO ACABAT
T’enviem el vídeo final amb les teves indicacions preparat per compartir-la

Edició de vídeo professional

Especialistes en el sector del vídeo des de 1983, a Videolab oferim el servei d’edició de vídeo on un tècnic del laboratori t’ajudarà i t’orientarà a crear aquell vídeo que vols editar. Pots incloure música, fotografies personalitzades, cartells per tal de combinar les imatges d’una manera entretinguda. Ens encarreguem que el teu projecte audiovisual sigui únic i totalment personalitzat.

Regal audiovisual original

A més de poder compartir la felicitació a les xarxes socials o a la pàgina web, pots lliurar-la físicament com a regal. Amb un Videobox sorprendràs els teus familiars o amics quan l’obrin i vegin la postal nadalenca audiovisual.

Videolab, el teu laboratori de vídeo a Barcelona

Som un laboratori de vídeo a Barcelona especialista en la digitalització de cintes i pel·lícules. A més, oferim serveis de postproducció audiovisual i edició de vídeo tant pel sector professional com per a clients particulars.

Consulta’ns sense compromís!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]