Videolab participa al rodatge del 19è Congrés d’Arxivística
5 (3)

rodatge 19è Congrés d'Arxivística

Ens complau anunciar que Videolab va estar present al rodatge i cobertura audiovisual del 19è Congrés d’Arxivística i Gestió de Documents de Catalunya. Aquest important esdeveniment es va celebrar a Sant Cugat sota el lema “Dades en acció: de la modelització a l’explotació” el 4, 5 i 6 de maig passat. Va reunir professionals i experts en el camp de l’arxivística per abordar diversos aspectes relacionats amb la modelització i estructuració de dades en entorns tecnològics.

El programa del congrés va incloure una varietat d’activitats que van abordar tant aspectes teòrics com pràctics de l’arxivística. Amb ponents de renom internacional, es van explorar les darreres tendències, tecnologies i enfocaments en la gestió de dades i documents. A més de les conferències i les ponències, es van organitzar taules rodones i activitats interactives que van fomentar la participació i l’intercanvi d’idees entre els assistents.

El congrés no només es va centrar en les perspectives internacionals, sinó que també va destacar la importància de les experiències locals. Es van compartir casos d’èxit i bones pràctiques a nivell nacional, cosa que va permetre als participants conèixer i aprendre dels èxits i desafiaments enfrontats per arxivers i professionals al seu propi entorn.

A més de les sessions acadèmiques, el congrés també va comptar amb un programa social que va permetre als participants establir connexions, intercanviar idees i gaudir de moments de companyonia. Activitats com el còctel de benvinguda i el sopar de gala van oferir un ambient propici per compartir experiències i estrènyer llaços professionals en un entorn més relaxat.

Congrés Arxivista Videolab

El paper de Videolab al rodatge de l'esdeveniment

El nostre equip es va encarregar de capturar els moments més destacats perquè els participants poguessin reviure i compartir aquesta experiència única. El nostre compromís sempre ha estat oferir les millors solucions audiovisuals per satisfer les necessitats dels nostres clients. Des de la concepció de la idea inicial fins a la postproducció, el nostre equip es va encarregar de tot el procés creatiu. Treballem estretament amb els organitzadors del congrés per entendre els seus objectius i crear un contingut audiovisual impactant i efectiu.

A Videolab, entenem la importància de capturar moments clau i transmetre missatges poderosos a través de la imatge i el so. Ens enorgulleix haver estat part d’aquest congrés i haver contribuït a l’èxit de la difusió. Els participants van poder reviure els moments destacats de lʼesdeveniment a través dels nostres enregistraments i retransmissions en viu.

Servei de retransmissió en viu a través de streaming

A més, a Videolab oferim serveis de retransmissió en viu a través de streaming de conferències, ponències, obres de teatre, fòrums i altres esdeveniments. Utilitzant múltiples càmeres i fonts de vídeo, garantim una cobertura completa i d’alta qualitat, brindant als participants la possibilitat d’accedir als continguts des de qualsevol lloc del món.

A Videolab, ens apassiona el poder del vídeo i estem compromesos a oferir solucions audiovisuals d’alta qualitat ia mida. Confieu en nosaltres per capturar i transmetre l’essència dels vostres esdeveniments de manera professional i efectiva.

Si esteu interessats en els nostres serveis de producció audiovisual, no dubteu a contactar-nos. Estarem encantats de brindar-te més informació i discutir com podem ajudar-te a capturar i transmetre de manera efectiva els moments més destacats del teu proper congrés o esdeveniment.

Esperem col·laborar amb tu en futurs projectes!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 3 Media: 5]