A Videolab seguim oberts tot l’estiu
4 (1)

Durant aquest mes de juliol i a l’agost Videolab continuarà obert oferint els seus serveis als clients. Treballarem en horari habitual de dilluns a divendres de 9 h a 19 h. Enguany, únicament el dilluns 14 d’agost estarem tancats. Ens podeu trobar al carrer Santaló 133 de Barcelona.

Podeu consultar tots els serveis al nostre web i per qualsevol pregunta no dubteu en contactar amb nosaltres via correu electrònic, telèfon o través de les nostres xarxes socials.

Amb 40 anys d’experiència al sector, Videolab ha aconseguit ser una empresa de referència de digitalització audiovisual i postproducció a Barcelona.

Què fer amb les bobines de telecine i cintes de vídeo?

Si encara conserveu en bon estat les vostres VHS, MiniDV o els telecines, ara és el moment de transferir-los a digital. Aprofiteu les vacances per recuperar aquelles cintes i bobines antigues i gaudiu allà on vulgueu dels vostres records. Amb la digitalització les podreu veure a la TV, ordinador o la tauleta. Cal tenir present que la durada mitjana de les cintes de vídeo és de 20 anys i que, per tant, és possible que aquestes comencin a perdre qualitat.

Al nostre laboratori som especialistes en digitalització de Telecine. Convertim formats originals de 8 mm, Súper 8 mm, 16 mm i 9 1/2 mm, i cintes com ara: VHS, VHS-C, MINIDV, Hi8 Digital8 o Betamax a arxius digitals. Ara és el moment de digitalitzar abans que sigui massa tard!

On digitalitzar fotografies i negatius?

A més de vídeos i pel·lícules, molta gent conserva a casa seva centenars de fotografies i negatius. Un dels avantatges de la digitalització i l’escanejat és que en acabar el procés, els fitxers digitals permeten manipular-los fàcilment com si es tractés d’una fotografia amb càmera digital. D’aquesta manera aquestes fotografies poden ser tractades i retocades i, fins i tot millorar la seva qualitat.

Al nostre laboratori disposem de material tècnic i professional, per a fer possible l’escanejat i la digitalització de fotografies i negatius amb la màxima qualitat, a partir d’un escàner d’alta qualitat.

Serveis de postproducció professionals

Actualment, oferim també serveis de digitalització professional de vídeo i àudio, així com serveis de traducció, subtitulació, codificacions per plataformes VOD o la creació de DCP. Contacta amb nosaltres i us farem un pressupost a mida.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]