Rodatges adaptats a les teves necessitats
0 (0)

Busques operadors professionals i equips de càmera per realitzar un vídeo? A Videolab comptem amb un equip tècnic especialitzat que s’encarrega de la realització de vídeos corporatius, promocionals, entrevistes, reportatges, festivals de dansa, escoles, concerts, etc.

El nostre equip s’adapta a les teves necessitats per oferir-te el millor servei garantint el millor resultat. Des de Videolab realitzem tot el procés creatiu: des de la idea inicial, que ens pots portar tu, el guió, la realització i el rodatge fins a la postproducció. Sempre oferint les millors solucions audiovisuals.

Tot el material gravant i el procés de muntatge sempre estarà dins les nostres instal·lacions, ja que tot el procés creatiu es desenvolupa a Videolab.

També oferim la possibilitat de retransmissions en directe d’actes via Streaming, de conferències, ponències, obres de teatre, fòrums, … amb varies càmeres o diferents fonts de vídeo. Una de les nostres especialitats són les retransmissions en directe d’intervencions quirúrgiques en recintes hospitalaris sigui per congressos o cursos formatius.

Els nostres 35 anys d’experiència ens avalen com una empresa referent en el sector i els nostres especialistes s’adaptaran a la mesura del teu projecte audiovisual per aconseguir el resultat que buscaves.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]