Retransmissions d’intervencions quirúrgiques en directe
0 (0)

Els avanços en la tecnologia també estan presents dins dels quiròfans dels hospitals. I és que avui dia, la tecnologia ajuda als metges a poder realitzar intervencions abans inimaginables.

Abans entrar a un quiròfan podia ser només exclusiu per al personal mèdic però ara i gràcies als avanços i a les càmeres integrades de molts dels dispositius mèdics, és possible seguir una intervenció des de qualsevol part del món.

A Videolab som especialistes en retransmissions en directe d’intervencions quirúrgiques en recintes hospitalaris ja sigui per a un curs, seminari o congrés. A més oferim la possibilitat de retransmetre actes en directe via streaming a través d’internet.

Com ho fem?

El nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i comprovació de tots els senyals de vídeo i àudio abans de la intervenció. Podem treballar amb dos o més càmeres dins del quiròfan i captar més de 10 senyals de vídeo de les càmeres dels diferents dispositius. Tots els senyals de vídeo seran enviades en alta definició (HD) i enviades a una altra sala o punt de l’hospital on estiguin els assistents.

D’aquesta manera, els assistents podran observar i comentar les tècniques aplicades pels cirurgians mitjançant l’ús dels últims equips i instruments. També pot haver-hi la possibilitat de discutir els casos clínics i expressar qualsevol inquietud. El sistema d’àudio bidireccional permet que tant el cirurgià com els presents a l’altra sala puguin parlar en tot moment.

A més de captar el senyal de vídeo i àudio existeix la possibilitat de gravar el senyal per la seva posterior postproducció o edició en el cas que fos necessari.

Els 35 anys d’experiència en el sector audiovisual ens fan treballar amb els equips necessaris per a cada rodatge i adaptar-nos a les necessitats de cada hospital. El nostre equip tècnic treballa amb total discreció i professionalitat.

retransmisiones en directo

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]