Rodatges de festivals d’escoles de dansa i obres de teatre
0 (0)

Busques operadors professionals per a gravar un festival de dansa o una actuació?

A Videolab som especialistes en rodatges de festivals, actuacions i promocions de dansa i teatre. El nostre equip tècnic especialitzat s’encarrega de la realització de vídeos promocionals, entrevistes, reportatges, making of, festivals, escoles, obres de teatre, representacions, etc.

Realitzem tot el procés, des del contacte amb el teatre o la sala, el muntatge dels equips, el rodatge i la postproducció. Sempre oferint solucions audiovisuals adaptades a les teves necessitats i tecnologia de qualitat per aconseguir uns resultats professionals.

A més t’oferim la possibilitat de realitzar retransmissions en directe de tot tipus d’actes via Streaming com conferències, ponències, obres de teatre, fòrums o espectacles, entre altres esdeveniments, i través d’internet amb varies càmeres o diferents fonts de vídeo.

A Videolab som especialistes ofererint la millor qualitat i disposem de diferents solucions en serveis audiovisuals per donar un servei integral.

Som un laboratori audiovisual amb 35 anys d’experiència que ens consoliden com una empresa capdavantera en solucions de postproducció i gestió de continguts, ja que comptem amb innovadors mitjans tècnics per poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

festival rodaje baile teatro

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]