Ens posem al dia!
0 (0)

Aquests sis mesos de pandèmia Videolab ha treballat per seguir oferint els seus serveis a professionals i particulars. Des del mes de maig que vam tornar a atendre-us de manera presencial i adaptant les nostres instal·lacions a les noves mesures d’higiene i seguretat.

L’atenció individualitzada sempre ha estat una prioritat a Videolab. Per això, recomanem que truqueu abans de venir i us podrem atendre de la manera més segura i personalitzada possible.

Tots els nostres serveis, inclòs l’edició de vídeo presencial, han estat restablerts. Tot i això, i com sempre, per poder venir cal demanar citar prèvia amb el nostre tècnic d’edició per via telefònica al 93 200 54 00 o bé per email a info@videolab.es.

A Videolab disposem de mampares de separació a la recepció entre clients i treballadors i respectem els dos metres de separació interpersonal. A més, a les nostres instal·lacions trobareu gel hidroalcohòlic a la vostra disposició per fer-lo servir quan sigui necessari. Cal recordar que l’ús de mascareta és obligatori i els nostres treballadors sempre la faran servir per atendre-us.

Sabem que són temps difícils, per això a Videolab seguim treballant per fer que totes les vostres feines, projectes, records…, no es perdin i puguin perdurar. Tot el vostre material el tractem de manera única, utilitzant guants o gel desinfectant i sempre amb bosses individualitzades.

L’equip de professionals de Videolab segueix en constant evolució per a donar forma a projectes de la màxima qualitat i que compleixin amb els requisits i necessitats dels usuaris. Esperem que ens torneu a visitar i descobriu la nova recepció!

Desitjant que estigueu bé.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]