Demà 21 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Televisió
0 (0)

La indústria del Broadcast celebra demà un dia important, el Dia Mundial de la Televisió. L’Assemblea General de les Nacions Unides el va proclamar el 1996 amb l’objectiu de promoure l’intercanvi mundial sobre programes de seguretat, desenvolupament econòmic, la pau o qüestions culturals i socials.

Des de Videolab ens unim a la celebració d’aquest dia valorant la importància que ha tingut i segueix tenint la televisió en el món i la societat actual. La televisió continua estant present a gairebé totes les llars i, tot i que ja no és l’única forma de consumir contingut, segueix sent una eina per informar-nos i fer arribar històries a milions de persones.

A més, la televisió ha esdevingut una font d’alt valor patrimonial d’imatges convertint-se en un arxiu documental enorme per conservar. Aquest 2020 Videolab va signar un conveni amb Badalona Comunicació per digitalitzar el seu fons d’imatges amb tota la història recent de Badalona.

Les mides de pantalla han canviat, el lloc des d’on consumim contingut, l’auge de les plataformes en stremaming (VOD),… Aquest creixement de la demanda ha fet augmentar l’oferta de plataformes que es dediquen a oferir aquests serveis. La interacció entre les formes emergents i les tradicionals de transmissió va deixant les noves plataformes VOD en millor posició enfront de la televisió tradicional.

Videolab som especialistes a convertir tota classe de formats des de 1983 i també ens adaptem a les necessitats actuals. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes VOD de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,… sempre adaptant-nos a les especificacions tècniques de cada plataforma.

Feliç dia de la tele!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]