Mañana 21 de noviembre se celebra el Día Mundial de la Televisión

[:ca]La indústria del Broadcast celebra demà un dia important, el Dia Mundial de la Televisió. L’Assemblea General de les Nacions Unides el va proclamar el 1996 amb l’objectiu de promoure l’intercanvi mundial sobre programes de seguretat, desenvolupament econòmic, la pau o qüestions culturals i socials.

Des de Videolab ens unim a la celebració d’aquest dia valorant la importància que ha tingut i segueix tenint la televisió en el món i la societat actual. La televisió continua estant present a gairebé totes les llars i, tot i que ja no és l’única forma de consumir contingut, segueix sent una eina per informar-nos i fer arribar històries a milions de persones.

A més, la televisió ha esdevingut una font d’alt valor patrimonial d’imatges convertint-se en un arxiu documental enorme per conservar. Aquest 2020 Videolab va signar un conveni amb Badalona Comunicació per digitalitzar el seu fons d’imatges amb tota la història recent de Badalona.

Les mides de pantalla han canviat, el lloc des d’on consumim contingut, l’auge de les plataformes en stremaming (VOD),… Aquest creixement de la demanda ha fet augmentar l’oferta de plataformes que es dediquen a oferir aquests serveis. La interacció entre les formes emergents i les tradicionals de transmissió va deixant les noves plataformes VOD en millor posició enfront de la televisió tradicional.

Videolab som especialistes a convertir tota classe de formats des de 1983 i també ens adaptem a les necessitats actuals. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes VOD de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,… sempre adaptant-nos a les especificacions tècniques de cada plataforma.

Feliç dia de la tele![:es]La industria del Broadcast celebra mañana un día importante, el Día Mundial de la Televisión. La Asamblea General de las Naciones Unidas lo proclamó el 1996 con el objetivo de promover el intercambio mundial sobre programas de seguridad, desarrollo económico, la paz o cuestiones culturales y sociales.

Desde Videolab nos unimos a la celebración de este día valorando la importancia que ha tenido y sigue teniendo la televisión en el mundo y la sociedad actual. La televisión continúa estando presente en casi todos los hogares y, a pesar de que ya no es la única forma de consumir contenido, sigue siendo una herramienta para informarnos y hacer llegar historias a millones de personas.

Además, la televisión ha sido una fuente de alto valor patrimonial de imágenes convirtiéndose en un archivo documental enorme para conservar. Este 2020 Videolab firmó un convenio con Badalona Comunicació para digitalizar su fondo de imágenes con toda la historia reciente de Badalona.

Las medidas de pantalla han cambiado, el lugar desde donde consumimos contenido, el auge de las plataformas en stremaming (VOD),… Este crecimiento de la demanda ha hecho aumentar la oferta de plataformas que se dedican a ofrecer estos servicios. La interacción entre las formas emergentes y las tradicionales de transmisión va dejando las nuevas plataformas VOD en mejor posición frente a la televisión tradicional.

En Videolab somos especialistas a convertir toda clase de formatos desde 1983 y también nos adaptamos a las necesidades actuales. Codificamos series y películas para las principales plataformas VOD de video a la carta como Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,… siempre adaptándonos a las especificaciones técnicas de cada plataforma.

¡Feliz día de la tele![:]

Últims Post