El 27 de juny se celebra el Dia de les Microempreses i Pimes. Videolab, més de 35 anys al teu servei!
0 (0)

Les petites i mitjanes empreses són una part fonamental del teixit empresarial. De fet a Catalunya, segons dades del 2017, les pimes representen el 59,6% del valor de la producció catalana.

Des del 2017, designat per les Nacions Unides, cada 27 de juny se celebra el Dia de les microempreses i les petites i mitjanes empreses, per reconèixer la labor d’aquestes companyies en les economies locals i globals i sensibilitzar a les persones sobre el seu gran paper a l’economia.

L’ONU destaca la importància d’aquesta classe d’empreses perquè, com diuen al seu web, ‘són responsables d’una generació d’ocupació i ingressos importants a tot el món i són un factor clau en la reducció de la pobresa i el foment del desenvolupament’.

Videolab, una petita empresa amb més de 35 anys al teu servei

Videolab és un laboratori audiovisual dedicat als serveis professionals de vídeo, cinema, àudio i multimèdia situat al carrer Santaló de Barcelona. L’empresa va ser creada per Pere Tresserra, el seu director general, l’any 1983 i des d’aleshores segueix oferint serveis professionals al sector audiovisual.

Amb més de 35 anys d’experiència, Videolab ha aconseguit ser una empresa líder en solucions de postproducció i gestió de continguts, ja que compten amb innovadors mitjans tècnics per poder oferir una àmplia varietat de serveis als clients.

Un dels punts forts segueix sent la digitalització d’arxius, una tasca per a la qual existeix encara avui molta demanda procedent de diversos àmbits. Són molts clients de Barcelona i de fora que encara tenen moltíssimes pel·lícules de super8 o cintes de VHS per digitalitzar i que venen a Videolab per tornar a veure aquelles imatges ara, a l’ordinador.

videolab video DCP

El sector professional en alça

Una altra línia rellevant de negoci per a Videolab és la codificació d’arxius per les plataformes de Vídeo on demand (VOD). En el post de la setmana passada parlàvem de la importància i l’auge d’aquests serveis en streaming. El sector professional també segueix confiant en Videolab, abans per canviar formats de pel·lícula o cinta, ara per adaptar els arxius digitals a les especificacions tècniques de cada plataforma. L’altre aspecte a escala professional és la creació de DCP (Digital Cine Package), l’estàndard de projecció actual als cinemes.

L’equip de professionals de Videolab segueix constant evolució per a donar forma a projectes de la màxima qualitat i que compleixin amb els requisits i necessitats dels usuaris.

Gràcies a tots i totes les que seguiu confiant en nosaltres!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]