L’evolució de la televisió: els serveis en streaming
0 (0)

En els darrers anys el consum de vídeos a través de les plataformes de vídeo a la carta o sota demanda (VOD, Video on Demand) ha crescut considerablement. A més, la indústria audiovisual ha entrat en un procés de transformació digital marcada per la distribució de continguts a través d’Internet (OTT, Over The Top).

La possibilitat de veure continguts on, quan i des d’on es vulgui ha facilitat l’auge d’aquest tipus de serveis d’streaming i és que en la majoria de les llars l’ús d’aquestes plataformes ja forma part de la rutina diària. A l’àmplia oferta de plataformes en streaming (Netflix, HBO, Amazon Prime Video, Movistar+…) se li ha afegit, des de finals de 2019, Disney+ a la competició. A l’estat espanyol Disney+, va arribar el passat més de març, coincidint amb l’inici de la pandèmia de la COVID-19.

La televisió tradicional està perdent posició respecte a aquestes plataformes i especialment entre les noves generacions. Molts dels joves ja afirmen que tot el seu consum audiovisual el fan a través d’internet. És evident que el vídeo en streaming ha transformat la manera de consumir i veure continguts audiovisuals als usuaris donant qualitat, llibertat d’elecció i moviment.

A Videolab ens adaptem a les necessitats de cada moment

Al nostre laboratori audiovisual som especialistes a convertir tota classe de formats de vídeo i àudio des de 1983 i des de fa uns anys també treballem per conèixer les necessitats del mercat i oferir noves solucions.

Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes de vídeo en streaming com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono…, Preparem els continguts per ser reproduïts en qualsevol plataforma nacional o internacional o per a diferents dispositius i tot dins les nostres instal·lacions.

Vine a conèixer Videolab al carrer Santaló, 133 de Barcelona.

Demana’ns pressupost o consulta’ns qualsevol dubte.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]