Les millors solucions d’emmagatzematge RAID i NAS a Videolab
4 (1)

Avui dia les empreses emmagatzemen grans quantitats d’informació en els seus ordinadors. Moltes vegades els grans volums de treball o la realització de constants còpies de seguretat ens obliguen a buscar solucions per a facilitar aquest treball i garantir no perdre la informació.

Que són les cabines externes RAID i NAS?

RAID (Redundant Array of Independent Disks), és un mètode que ens permet poder connectar diferents discos durs en un sistema (matriu) perquè aquest treballi com un únic. Les solucions RAID es poden configurar de manera personalitzada perquè es puguin realitzar còpies de seguretat de manera automàtica entre els diferents discos.

Aquestes matrius tenen un rendiment superior i millor resistència que un disc individual. A més si hi ha un error en un dels discos, les dades i arxius es conserven perfectament en els altres discos.

Però que passa si volem consultar i tenir accés compartit entre múltiples dispositius de tot el nostre contingut?

Per a això existeixen els sistemes NAS (Emmagatzematge extern en xarxa), dispositius d’emmagatzematge connectats a la xarxa de la nostra empresa o oficina. D’aquesta manera podem accedir a ell des de qualsevol dispositiu connectat a la nostra xarxa.

Els sistemes NAS permeten guardar, accedir o gestionar tot el contingut tant de manera local o remota. Els NAS amb més d’un disc dur ofereixen capacitats RAID per a poder realitzar també còpies de seguretat.

Molts són els beneficis de les solucions NAS i el podem considerar com una tecnologia en auge. Amb NAS podem agregar emmagatzematge sense substituir servidors, emmagatzemar i compartir de manera senzilla i simple i facilitar el fet de compartir dades dins d’una xarxa d’ordinadors.

Abans de comprar una solució d’emmagatzematge és important pensar en les nostres necessitats. A Videolab disposem de botiga online amb diferents models però no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a un millor assessorament.

Si no trobes el que busques no dubtis a cridar-nos, encara estem ampliant el nostre catàleg online!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 4]