Noves targetes SD TOUGH de SONY
0 (0)

A Videolab Shop comptem amb les noves Targetes SD G Tough de SONY, la sèrie de targetes més revolucionària del mercat. Es tracta de les targetes més ràpides i resistents del món. Suporten cops, caigudes en qualsevol classe de circumstància extrema, resisteixen fins a 18kg de pressió sense partir-se i poden estar submergides fins a 72 hores a 5m.

La característica principal que diferencia a aquestes targetes recau en la seva fabricació. Posseeixen una nova estructura sòlida d’una sola peça que impedeix el pas de qualsevol agent extern com a aigua, pols, brutícia o temperatures extremes, així com garanteixen la seva certificació IPX8 i IP6X. 18 vegades més resistents que qualsevol targeta estàndard, és pràcticament impossible que aquestes targetes puguin obrir-se, trencar-se o desestructurar-se.

Amb capacitats de 32, 64 i 128 GB, les targetes SD Tough han arribat per a revolucionar el mercat de les targetes de memòria. Aquesta sèrie és ideal per a treballs professionals per les seves altes prestacions, rendiment, fiabilitat extrema i unes velocitats tant de lectura com d’escriptura de 299 a 300MB/s.

És la targeta més ràpida que puguis trobar i es pot utilitzar per a tota mena d’enregistraments o contextos, esports, situacions extremes, filmació 4K, ràfegues… La nova SD UHS II és la millor eina per a treballs professionals i impecables i el seu disseny en resina ultrarresistent sense línies ni pestanyes de protecció ofereix una major fiabilitat, i permet que pugui utilitzar-se en sessions de risc i en qualsevol entorn i clima.

El software d’aquesta nova sèrie SF G Toughpermet mantenir el màxim rendiment del sistema. Posseeix SD Scan Utility per a revisar de forma regular i automàtica la situació de la teva targeta en qualsevol moment, capacitat i límits. A més, compta amb un programari de rescat descarregable que permet recuperar arxius eliminats accidentalment o arxius de fotos i vídeos danyats.

Prova de ficar la teva targeta G Tough en fang, aigua, sorra o qualsevol tipus de situació extrema i comprovaràs la seva resistència i fiabilitat. Cap altra targeta del mercat pot brindar-te aquest nivell de confiança, rendiment i prestacions. La revolució en el sector ha arribat amb aquesta sèrie SF G TOUGH de Sony!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]