Codificació VOD de sèries i pel·lícules
0 (0)

El consum de vídeos online creix cada vegada més i especialment les noves generacions com els millennials o la generació Z ja no coneixen un món sense Internet i totes les seves plataformes. Aquests joves ja utilitzen el mòbil per a tot i volen consumir vídeos, pel·lícules o les seves sèries preferides a qualsevol lloc.

Les plataformes de vídeo on demand (VOD) estan de moda. Per una petita subscripció ens permeten consumir el que vulguem on vulguem. I un dels secrets està en la llibertat i la mobilitat de l’espectador i en la qualitat que ens ofereixen.

Les plataformes digitals com Netflix, HBO, Amazon Prime o Movistar+ són les principals protagonistes del sistema actual i cada dia s’hi sumen més. Veure el contingut de manera individualitzada i personalitzada és el que es busca avui en dia. Veiem la televisió per Internet triant nosaltres la millor programació.

Necessites un arxiu codificat per a una plataforma VOD? 

A Videolab som especialistes a convertir tot tipus de formats des de fa més de 35 anys. Conscients de la situació, ens adaptem a les necessitats del mercat actual. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,…

Realitzem visionats tècnics del material i comprovem que compleixi les característiques per a ser emès a qualsevol país o plataforma VOD. A més, tots els continguts són arxivats i guardats de forma segura perquè estiguin a punt quan siguin necessaris.

Comptem amb experiència en el sector audiovisual des de 1983 el que ens fa treballar amb els equips broadcast necessaris per a cada format i adaptar-nos als canvis necessaris.

Demana’ns pressupost o consulta’ns qualsevol dubte.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]