Arxiva’t amb nosaltres
0 (0)

Digitalització de fons audiovisuals per a Museu, Biblioteques, Arxius i Ajuntaments. Realitzem la digitalització de tota classe de cintes i diapositives antigues a formats digitals.

 

Els Ajuntaments, Arxius o Biblioteques tenen emmagatzemats un ampli volum de documentació audiovisual. Molts d’aquests continguts audiovisuals poden estar en formats analògics inaccessibles per consultar actualment. Obtenir un fons digital per a biblioteques, escoles i universitats és el pilar bàsic de l’educació del present i del futur.

A Videolab som especialistes en la gestió documental digital de fons audiovisuals. Realitzem la digitalització de tot tipus de cintes de vídeo o pel·lícules a formats digitals:

· 35mm, 16mm, 8mm, S-8m
· Betacam SP, Digital, IMX
· DVCPro, U-Matic, DVCam

També podem digitalitzar diapositives i negatius antics. Disposem de l’escàner Kodak HR 500 Plus d’alta qualitat, per a l’escanejat i la digitalització de diapositives i negatius eliminant la pols i les ratlles amb un sistema d’infrarojos.

T’ajudem a mantenir i preservar la teva biblioteca audiovisual per poder penjar-la en les noves plataformes. A Videolab shop podràs trobar un ampli catàleg de discs durs on emmagatzemar tota aquesta informació audiovisual.

A més, oferim una alternativa d’emmagatzematge dels teus màsters i còpies al sistema de Back-up LTO, una opció efectiva i d’alta duració per a la conservació i protecció de dades.

Amb els nostres més de 35 anys d’experiència, el nostre equip de professionals compta amb tecnologia d’avantguarda i especialitzada en la conversió de formats per poder copiar, transcodificar o canviar de resolució.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]