Formats originals de cinta que podem digitalitzar: VHS, VIDEO8, HDV, Betacam, Betamax, U-Matic,…
0 (0)

En els últims anys la digitalització d’arxius de vídeo és un procés que moltes empreses realitzen donada la gran quantitat produïda i emmagatzemada al llarg de tots aquests anys. Amb la digitalització audiovisual ens adaptem als canvis de formats, gestionem la informació i processos de treball i reduïm el volum físic de material.

A Videolab som especialistes a digitalitzar documents audiovisuals a partir de cintes antigues de vídeo com U-MATIC, Betacam SP, VHS, DVCAM, Betamax, Video8, Mini DV,… a formats digitals.

Oferim solucions audiovisuals ràpides per a la digitalització, podent convertir i transformar qualsevol sistema de video i àudio a un altre format per a arxiu i consulta.

Amb la digitalització es pot facilitar la integració de tot tipus de documentació audiovisual a la gestió de processos i fluxos de treball actuals. Crear un bon arxiu audiovisual de les nostres cintes permetrà poder accedir a les dades en qualsevol moment. A més, oferim una alternativa d’emmagatzematge dels teus màster en el sistema de Back-Up LTO, una opció efectiva i d’alta durada per a la conservació i protecció de dades.

L’experiència i l’especialització són fonamentals per a la qualitat en el servei. Hem desenvolupat al llarg de 35 anys un sistema de treball que evoluciona constantment gràcies a la millora contínua de processos, maquinària i tècniques de treball, juntament amb un equip humà específic.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]