Videolab va participar en la coproducció del documental ‘Benet Rossell en el rècord’ que s’emet aquest dissabte pel canal 33
0 (0)

El documental ‘Benet Rossell en el record’ s’emet aquest dissabte dia 8 a les 22.10h pel canal 33 al programa ‘El Documental’.

A ‘Benet Rossell en el record’, un documental del 2010, l’artista ens dona totes les claus per comprendre quina ha estat la seva relació amb el cinema i la seva aportació al panorama de l’audiovisual català al tombant de mil·lenni.

El cineasta Antoni Verdaguer va rodar, l’any 2010, i sota el títol genèric de “Memòria de l’audiovisual català”, una sèrie de documentals destinats a preservar la història del cinema català. Però els problemes econòmics del sector cultural del moment, van fer aturar la producció del projecte. Tot hi això, va donar documents insubstituïbles, com “Jordi Dauder, la revolució pendent”, que va obtenir el Premi Gaudí 2013 al millor documental, o “Benet Rossell en el record”.

Videolab va col·laborar en la coproducció del documental realitzant tasques d’edició i postproducció de vídeo. ‘Benet Rossell en el record’ es podrà veure aquest dissabte a la nit al canal 33 en una triple sessió del programa ‘El Documental’.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]