Digitalització d’arxius: Adaptar-se als canvis per preservar la informació
0 (0)

Avui en dia la digitalització de documents es torna imprescindible donada la gran quantitat de documentació produïda al llarg dels anys. Amb la digitalització ens adaptem als canvis tecnològics i preservem tota la informació en un mateix espai.

Per què digitalitzar els documents i la informació?

  • Per tal de capturar i organitzar documents
  • Proporcionar accés i transparència
  • És una manera intel·ligent de gestionar la informació
  • Evitar pèrdues o deterioraments de la informació
  • Facilitar la integració de tot tipus de documentació en la gestió de processos i fluxos de treball.

 

A VIDEOLAB realitzem tot tipus de digitalització de documents. Som experts en la gestió documental digital per museus, biblioteques, arxius municipals, etc.

Tots els sistemes, tots els formats de vídeo i àudio

Disposem de tots els formats de vídeo i podem digitalitzar a qualsevol format d’arxiu de vídeo o àudio. Duem a terme canvis de format amb la millor maquinària especialitzada: copiar, transcodificar, canviar de resolució de SD a HD o passar 4:3 a 16:9. Sempre aconseguint que les imatges siguin clares, nítides i lliures de soroll associats amb les conversions. Podem escalar el teu material audiovisual tant en SD a HD o 4K.

Back-up LTO

LTO és una de les tecnologies de backup a cinta de major rendiment, tant per la seva alta capacitat com a velocitat de còpia orientada a satisfer les necessitats més exigents de protecció de dades. Per això s’ha convertit en l’estàndard de sistema de backup en els entorns més exigents. A VIDEOLAB t’oferim aquesta alternativa d’emmagatzematge dels teus màsters i còpies al sistema de Back-up LTO, una opció efectiva i d’alta duració per a la conservació i protecció de dades.

Els 35 anys d’experiència de VIDEOLAB fan que sigui una empresa líder en solucions de postproducció i gestió de continguts amb innovadors mitjans tècnics per poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]