El 2, 3 i 4 de febrer teniu una cita amb el Saló del Cinema i les Sèries
0 (0)

El Saló del Cinema i les Sèries ja té a punt la seva tercera edició, que se celebrarà els propers dies 2, 3 i 4 de febrer, a La Farga de L’Hospitalet.

L’esdeveniment, organitzat per CinemaWorld i La Farga, tornarà a reunir el món del cinema i les sèries en un mateix espai. Al saló podreu gaudir d’activitats, exposicions, projectes de crowdfunding, xerrades i una jornada de Taules Rodones amb la presència de directors, guionistes, actors,…

La tercera edició del Saló del Cinema i les Sèries comptarà amb 115 expositors d’empreses relacionades amb el sector, 10 exposicions, diferents activitats i més de 35 xerrades amb especialistes i professionals del món del cinema. Entre els 115 expositors VIDEOLAB hi serà present presentant totes les novetats i serveis que ofereix per a productores, directors i empreses dedicades al món del cinema i l’audiovisual.

Espai imatge i tecnologia
Durant el Saló, i per segon any consecutiu, podreu gaudir també de la presència de l’Espai d’Imatge i Tecnologia on professionals i aficionats gaudiran de 500m2 de tecnologia amb les darreres novetats en vídeo, fotografia, realitat virtual, xerrades i masterclass.

Jornades Crowdfunding
Durant els tres dies del Saló del Cinema i les Sèries, 8 projectes de crowdfunding estaran presents per interactuar amb el públic visitant. Els participants realitzaran un pitching davant del públic assistent i d’un jurat del qual VIDEOLAB formarà part entre altres productors professionals i patrocinadors de la secció. Al final de la jornada, VIDEOLAB atorgarà com a premi al projecte seleccionat l’elaboració d’un DCP.

Voleu gaudir de 3 dies de cinema?
El 2, 3 i 4 de febrer us esperem al Saló a la Fraga de L’Hospitalet.

Més informació: http://salondelcine.com/

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]