Nou any, mateixes mesures
0 (0)

videolab postproduccion barcelona

Comencem el 2021 amb les mateixes mesures que vam tancar el 2020. Videolab ha adaptat els últims mesos totes les seves instal·lacions a les noves mesures de seguretat i higiene per així seguir oferint els seus serveis amb les millors condicions.

Volem que us sentiu segurs quan vingueu al nostre laboratori i, per això, disposem de mampares de separació a la recepció entre clients i treballadors. A més, a les nostres instal·lacions trobareu gel hidroalcohòlic a la vostra disposició per fer-lo servir quan sigui necessari. L’ús de mascareta és obligatori i els nostres treballadors sempre la faran servir per atendre-us.

Videolab és un laboratori audiovisual de Barcelona dedicat als serveis professionals de vídeo, cinema i àudio amb prop de 40 anys d’experiència al sector. Ha aconseguit ser una empresa líder en solucions de postproducció, gestió de continguts i comptem amb innovadors mitjans tècnics per poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

Oferim la planificació del vostre projecte, assessorament en la selecció de continguts, gestió d’arxius digitals, canvis de formats…, Utilitzem codificació avançada, control de qualitat i tecnologies d’emmagatzematge al llarg del nostre procés de treball, per oferir millors resultats als nostres clients.

Bon 2021!

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]