Nuevo año, mismas medidas

videolab postproduccion barcelona

[:ca]Comencem el 2021 amb les mateixes mesures que vam tancar el 2020. Videolab ha adaptat els últims mesos totes les seves instal·lacions a les noves mesures de seguretat i higiene per així seguir oferint els seus serveis amb les millors condicions.

Volem que us sentiu segurs quan vingueu al nostre laboratori i, per això, disposem de mampares de separació a la recepció entre clients i treballadors. A més, a les nostres instal·lacions trobareu gel hidroalcohòlic a la vostra disposició per fer-lo servir quan sigui necessari. L’ús de mascareta és obligatori i els nostres treballadors sempre la faran servir per atendre-us.

Videolab és un laboratori audiovisual de Barcelona dedicat als serveis professionals de vídeo, cinema i àudio amb prop de 40 anys d’experiència al sector. Ha aconseguit ser una empresa líder en solucions de postproducció, gestió de continguts i comptem amb innovadors mitjans tècnics per poder oferir una àmplia varietat de serveis als nostres clients.

Oferim la planificació del vostre projecte, assessorament en la selecció de continguts, gestió d’arxius digitals, canvis de formats…, Utilitzem codificació avançada, control de qualitat i tecnologies d’emmagatzematge al llarg del nostre procés de treball, per oferir millors resultats als nostres clients.

Bon 2021![:es]Empezamos el 2021 con las mismas medidas que cerramos el 2020. Videolab ha adaptado en los últimos meses todas sus instalaciones a las nuevas medidas de seguridad e higiene para así seguir ofreciendo sus servicios con las mejores condiciones.

Queremos que os sintáis seguros cuando vengáis a nuestro laboratorio y, por eso, disponemos de mamparas de separación en la recepción entre clientes y trabajadores. Además, en nuestras instalaciones encontraréis gel hidroalcohólico a vuestra disposición para usarlo cuando sea necesario. El uso de mascarilla es obligatorio y nuestros trabajadores siempre la usarán para atenderos.

Videolab es un laboratorio audiovisual de Barcelona dedicado a los servicios profesionales de vídeo, cine y audio con cerca de 40 años de experiencia en el sector. Ha conseguido ser una empresa líder en soluciones de postproducción, gestión de contenidos y contamos con innovadores medios técnicos para poder ofrecer una amplia variedad de servicios a nuestros clientes.

Ofrecemos la planificación de vuestro proyecto, asesoramiento en la selección de contenidos, gestión de archivos digitales, cambios de formatos…, Utilizamos codificación avanzada, control de calidad y tecnologías de almacenamiento a lo largo de nuestro proceso de trabajo, para ofrecer mejores resultados a nuestros clientes.

¡Feliz 2021![:]

Últims Post