Neix videosolucions.com un departament de Videolab especialitzat exclusivament als serveis de vídeo domèstic
0 (0)

videosolucions videolab

A videosolucions.com trobaràs tots els serveis de digitalització de cintes, vídeo, àudio i fotografies. A més, dels altres serveis que us oferim per a rodatges, edició de vídeo i locucions.

serveis videosolucions

No permetis que el pas del temps faci malbé les antigues cintes de vídeo, on segurament hi ha gravades moltes imatges que formen part del passat. El servei de transferència digital és ràpid, eficient i de la màxima qualitat. Les cintes no són dispositius d’emmagatzematge de llarga durada. En molts casos, aquestes cintes ni tan sols duren 20 anys abans que comencin a trencar-se i deteriorar-se.

Per què digitalitzar?

Perquè la durada mitjana de les videocintes de casa (VHS, Beta, k7, etc.) és de 15 anys. Les diapositives comencen a degradar-se al voltant dels 20 anys.
A Videolab, utilitzem equips i tècniques d’última generació per conservar els vostres vídeos i fotos en un fitxer digital o DVD.

Si la teva història familiar està escampada en un altell, en algun traster o en caixes, porta-les! És possible que hagin sofert una degradació amb el pas del temps. Conserva-les amb un format digital que podràs veure en un dispositiu mòbil, tauleta, ordinador o televisor, i podràs compartir-ho amb la resta de familiars.

Amb més de tres dècades en el sector audiovisual, tenim l’experiència i l’especialització per digitalitzar els teus vídeos antics amb molta cura, donant vida als vostres records i que en gaudeixin les futures generacions.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]