VIDEOLAB DISPOSA DEL MILLOR ESCÀNER DEL MERCAT PER A DIAPOSITIVES I NEGATIUS
0 (0)

hr500Main by Kodak

Videolab disposa de l’escàner de més qualitat del mercat, el Kodak HR 500 Plus, per a l’escanejat i digitalització d’imatges, diapositives, i negatius, la qual cosa et permetrà convertir aquests documents en fitxers digitals, conservar-los per sempre i sense que ocupi espai físic.

Aquest escàner que digitalitza a una resolució de 128Mb, amb tecnologia DIGITAL ICE, utilitza un sistema de maquinari de doble escanejat d’infrarojos, que elimina el pols i les ratlles de les imatges mentre les digitalitza, obtenint així arxius d’imatges d’òptima qualitat.

A Videolab podràs escanejar tot tipus de format de pel·lícula fotogràfica, tant per a tractament professional com per a aficionat.

Som els únics que incloem el servei d’eliminació de brutícia en pel·lícules de B/N, exclusiu de Videolab.

hr500Main by Kodak

Videolab has the best quality scanner of the market, Kodak HR 500 Plus, for scanning and digitization of images, slides, and negatives, allowing you to convert documents into digital files, preserving them forever without occupying physical space.

This scanner scans at a resolution of 128Mb, with DIGITAL ICE technology, and uses a hardware of dual infrared scanner that removes dust spots and stripes while is scanning images, thus obtaining optimal image file quality.

In Videolab you can scan any format of film, both for professional treatment as amateur.

We are the only ones we include dirt removal service into movies B / N, exclusive of Videolab.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]