VIDEOLAB col·labora amb la 14a edició de Relats Solidaris
0 (0)

L’ONG Proactiva Open Arms i el tècnic del Barça, padrins de la iniciativa solidària

Ahir al migdia es va presentar a l’auditori del Banc de Sabadell la 14a edició del llibre solidari ‘Relats Solidaris de l’Esport‘ amb l’actual entrenador del Futbol Club Barcelona Ernesto Valverde i l’ONG Proactiva Open Arms.

El tècnic del Barça i l’ONG han apadrinat l’edició d’aquest any dels ‘Relats Solitaris de l’Esport’. És ja la 14a edició d’un projecte de més de 40 periodistes esportius. Els diners que es recullin dels llibres venuts seran per l’ONG d’Òscar Camps, dedicada a salvar vides dels refugiats de la guerra de Síria al Mediterrani. La iniciativa de la 14a edició dels ‘Relats Solidaris de l’Esport’ coincideix amb la polèmica retenció de l’embarcació d’Open Arms per part de la justícia italiana.

VIDEOLAB des de fa anys col·labora amb aquesta iniciativa solidària. Ahir Pere i Marta Tresserra van estar presents a la presentació del llibre amb els dos padrins de l’edició d’enguany.

El llibre està a la venda a tots els establiments d’El Corte Inglés, un altre dels grans impulsors del projecte, i el seu preu és de 10 euros.

relats solidaris videolab

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]