És el moment de veure pel·lícules a la carta!
0 (0)

Preparem els teus arxius per a les cadenes de televisió i les plataformes digitals

Les plataformes de vídeo sota demanda estan en auge. Aquests últims dies, amb milers de persones confinades a les seves cases, el consum de vídeo online ha crescut de manera exponencial. I és que per una petita subscripció mensual, cada plataforma ofereix als seus usuaris una gran quantitat de sèries, pel·lícules i documentals en alta qualitat.

Veure el contingut de manera individualitzada i personalitzada és el que el públic busca avui en dia, tenint el contingut disponible les 24 hores del dia tots els dies de la setmana.

Videolab, especialistes en serveis de Video On Demand (VOD)

Videolab puja les teves pel·lícules, sèries, documentals… a les principals plataformes digitals i codifica els arxius per a que puguin ser emesos per TV amb els paràmetres necessaris. Codifiquem sèries i pel·lícules per a les principals plataformes de vídeo a la carta com Movistar+, Antena 3, Waki, Clan Internacional, Discovery, Disney, Nubeox, Turner, Ono,…

Videolab pot digitalitzar, canviar de format, subtitular i traduir les teves pel·lícules o arxius digitals.

vod videolab codificacion

Preparem contingut per a ser vist en qualsevol plataforma o dispositiu. Codifiquem les teves sèries i pel·lícules per a plataformes nacionals i internacionals. A més, es realitzen visionats tècnics del material i comprovem que compleixi les característiques per a ser emès en qualsevol plataforma. Tots els continguts són arxivats i guardats de manera segura perquè estiguin a punt si tornen a ser necessaris per a una altra codificació.

Amb més de 35 anys en el sector, som especialistes a convertir tot tipus de formats per a plataformes VOD.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]