Videolab col·labora, un any més, amb el Sopar Solidari de l’Esport (ESI)
5 (1)

video resum sopar solidari ESI

El passat divendres 10 de març es va celebrar a l’Hotel Sofia de Barcelona la tradicional Gala i XVIII Sopar solidari organitzat per la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI). L’acte va ser presidit per Josep Maldonado, president d’ESI, i va comptar amb la presència de centenars de persones relacionades amb l’esport, la cultura i la societat del nostre país.

Un esdeveniment social

El ja tradicional sopar solidari, que compta amb XVIII edicions, s’ha convertit en un esdeveniment social que serveix per visualitzar la feina d’ESI d’ajudar als joves que viuen en la pobresa o risc d’exclusió social. La Fundació ESI té projectes a Sud-àfrica relacionats amb l’esport, per tal d’ajudar a infants i joves que viuen en situacions marginals i precàries.

Al sopar benèfic van assistir més de 500 persones compromeses amb la iniciativa i vinculades a diferents àmbits socials, empresarials, espectacle, els mitjans de comunicació i l’esport.

Rodatge de l’esdeveniment

Com empresa vinculada al món audiovisual, Videolab ha volgut col·laborar, un any més, amb el rodatge de tot l’esdeveniment. S’ha realitzat un vídeo resum de la rebuda dels convidats i de tot el sopar per col·laborar i ajudar en la difusió de la feina que fa la fundació al llarg dels anys.

Videolab, laboratori audiovisual a Barcelona

Els nostres 40 anys d’experiència al sector ens fan treballar amb els equips necessaris per a cada rodatge i adaptar-nos a les necessitats de cada client. El nostre equip tècnic intern de l’empresa treballa sempre amb total professionalitat garantint els millors resultats.

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]