Youtube, la plataforma más utilizada para el consumo de video
5 (1)

Youtube videolab

[:ca]Avui en dia el vídeo s’ha convertit en una eina per comunicar, transmetre idees, valors i captar l’atenció dels usuaris. Internet i les xarxes socials han permès que consumir aquest tipus de contingut sigui cada cop més fàcil i arribi a milions d’usuaris.

De fet segons l’Estudi anual de vídeo online IAB (2018), el consum de vídeo online a Espanya és que el 95% dels internautes d’entre 16 i 65 anys consumeixen aquest tipus de contingut.

El perfil d’usuari, segons el mateix estudi, que consumeix vídeo online té una mitja d’edat de 37 anys i majoritàriament treballa o té estudis universitaris. El volum més gran d’usuaris es troba a la generació millenial i la següent, d’entre els 31 i els 45 anys.

I on es consumeix més vídeo?

Poques xarxes socials tenen tanta bona salut com Youtube. Youtube és la plataforma de contingut de vídeo més coneguda entre els usuaris i, de fet, destaca amb un 84% com a plataforma més utilitzada. És cert que ha revolucionat la manera de mirar la televisió tradicional i els joves, especialment, són els que més l’utilitzen. Youtube permet pujar als usuaris els seus propis continguts i publicar noves creacions de manera contínua. A més, permet avaluar i analitzar el nivell d’impacte dels vídeos i veure estadístiques de visualitzacions.

Quin tipus de contingut és més viral?

Alguns dels gèneres més virals dins la plataforma són els vídeos testimonials, entrevistes, comparacions de productes, experiències d’usuaris o tutorials. Per aquest motiu és important per les empreses tenir un canal on mostrar la seva marca a travès d’imatges. Crear un vídeo que impacti, que emocioni i esdevingui una eina per donar a conèixer la nostra marca i presentar-la al públic és el que farà captar l’atenció dels nostres clients i diferenciar-nos de la competència.

Videolab, amb més de 35 anys d’experiència al sector audiovisual, treballa amb càmeres professionals especialitzats en realització de vídeos corporatius o promocionals. El nostre personal especialitzat compta amb tecnologia i material d’última generació per a adaptar-se a qualsevol necessitat.

Creem i editem tota classe de peces i continguts audiovisuals per a empreses, petits negocis locals i per a particulars. Vídeos corporatius, entrevistes i reportatges de forma dinàmica, original i creativa per a multiplicar la teva presència en les xarxes socials com el teu nou canal de vídeo a Youtube.

Necessites vídeos per a crear el teu propi canal de televisió a Youtube? Des de Videolab t’ajudem![:es]Hoy en día el vídeo se ha convertido en una herramienta para comunicar, transmitir ideas, valores y captar la atención de los usuarios. Internet y las redes sociales han permitido que consumir este tipo de contenido sea cada vez más fácil y llegue a millones de usuarios.

De hecho según el Estudio anual de vídeo online IAB (2018), el consumo de vídeo online en España es que el 95% de los internautas de entre 16 y 65 años consumen este tipo de contenido.

El perfil de usuario, según el mismo estudio, que consume vídeo online tiene una media de edad de 37 años y mayoritariamente trabaja o tiene estudios universitarios. El volumen más grande de usuarios se encuentra a la generación millenial y la siguiente, de entre los 31 y los 45 años.

¿Y donde se consume más vídeo?

Pocas redes sociales tienen tanta buena salud como Youtube. Youtube es la plataforma de contenido de vídeo más conocida entre los usuarios y, de hecho, destaca con un 84% como plataforma más utilizada. Es cierto que ha revolucionado la manera de mirar la televisión tradicional y los jóvenes, especialmente, son los que más la utilizan. Youtube permite subir a los usuarios sus propios contenidos y publicar nuevas creaciones de manera continua. Además, permite evaluar y analizar el nivel de impacto de los vídeos y ver estadísticas de visualizaciones.

¿Qué tipo de contenido es más viral?

Algunos de los géneros más virales dentro de la plataforma son los vídeos testimoniales, entrevistas, comparaciones de productos, experiencias de usuarios o tutoriales. Por este motivo es importante para las empresas tener un canal donde mostrar su marca a través de imágenes. Crear un video que impacte, que emocione y acontezca una herramienta para dar a conocer nuestra marca y presentarla al público es lo que hará captar la atención de nuestros clientes y diferenciarnos de la competencia.

Videolab, con más de 35 años de experiencia en el sector audiovisual, trabaja con cámaras profesionales especializados en realización de vídeos corporativos o promocionales. Nuestro personal especializado cuenta con tecnología y material de última generación para adaptarse a cualquier necesidad.

Creamos y editamos toda clase de piezas y contenidos audiovisuales para empresas, pequeños negocios locales y para particulares. Vídeos corporativos, entrevistas y reportajes de forma dinámica, original y creativa para multiplicar tu presencia en las redes sociales como en tu nuevo canal de vídeo en Youtube.

¿Necesitas vídeos para crear tu propio canal de televisión a Youtube? ¡Desde Videolab te ayudamos![:]

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]