VIDEOLAB presente en BITAM 2017
0 (0)

escaner 4K Bitam

[:ca]La setmana passada va finalitzar el BITAM, la Fira internacional de Broadcast, IT, Audiovisual, Media i Continguts, que es va celebrar a Madrid del 21 al 23 de novembre

Com en altres edicions, VIDEOLAB hi va ser present durant els tres dies que va durar l’esdeveniment, amb la intenció de donar a conèixer els nous productes i serveis

BITAM és una plataforma perfecte pel networking. Una trobada entre professionals i una oportunitat excepcional per conèixer totes les novetats en matèria de Broadcast, IT, Àudio, Media, així com els avanços tecnològics més importants del sector.

VIDEOLAB va presentar les novetats en els seus serveis d’escàner cinematogràfic 4K, creació de DCP i el servei integral d’autoria de BLU-RAY i DVD amb interactivitat avançada i la tecnologia Dolby Atmos.

Com a distribuïdors oficials de les principals marques del mercat, VIDEOLAB va portar al BITAM dues de les novetats de Blackmagic: l’ATEM Television Studio HD i la Blackmagic Web Presenter. A més, també va presentar els sistemes d’emmagatzematge massiu LTO.

A l’stand de VIDEOLAB va destacar la presència de l’escàner cinematogràfic 4K de Cintel. A la fira es va poder veure una petita demostració de com passar d’analògic a digital amb l’escàner. D’aquesta manera es poden fàcilment emmagatzemar pel·lícules de 35mm a cintes LTO.

VIDEOLAB dona les gràcies als organitzadors del Bitam Show 2017 i agraeix a tots els que van passar pel stand per informar-se.

 [:es]La semana pasada finalizó el BITAM, la Feria internacional de Broadcast, IT, Audiovisual, Media y Contenidos, que se celebró en Madrid del 21 al 23 de noviembre

Como en otras ediciones, VIDEOLAB estuvo presente durante los tres días que duró el acontecimiento, con la intención de dar a conocer los nuevos productos y servicios

BITAM es una plataforma perfecta para el networking. Un encuentro entre profesionales y una oportunidad excepcional para conocer todas las novedades en materia de Broadcast, IT, Audio, Media, así como los avances tecnológicos más importantes del sector.

VIDEOLAB presentó las novedades en sus servicios de escáner cinematográfico 4K, creación de DCP y el servicio integral de autoría de BLU-RAY y DVD con interactividad avanzada y la tecnología Dolby Atmos.

Como distribuidores oficiales de las principales marcas del mercado, VIDEOLAB trajo al BITAM dos de las novedades de Blackmagic: el ATEM Television Studio HD y la Blackmagic Web Presenter. Además, también presentó los sistemas de almacenamiento masivo LTO.

En el stand de VIDEOLAB destacó la presencia del escáner cinematográfico 4K de Cintel. En la feria se pudo ver una pequeña demostración de como pasar de analógico a digital con el escáner. De este modo se pueden fácilmente almacenar películas de 35mm a cintas LTO.

VIDEOLAB da las gracias a los organizadores del Bitam Show 2017 y agradece a todos los que pasaron por el stand para informarse.

[:]

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]