VIDEOLAB participa en la realización del 11º curso internacional de NOTES-W.I.D.I.R.-BARCELONA
0 (0)

retransmisiones en directo

[:ca]Dilluns passat 27 i dimarts 28 de novembre va tenir lloc el 11è Curs Internacional de N.O.T.I.S-W.I.D.I.R.-Barcelona, un curs internacional amb una part teòrica en forma de conferències i una altra de tipus pràctic realitzada en dos quiròfans de cirurgia experimental, situats en la planta baixa del Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, amb videotransmisión a la Sala d’Actes del Pavelló Docent de l’HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D’HEBRON.

VIDEOLAB s’ha encarregat dels rodatges i les retransmissions en directe d’intervencions quirúrgiques permetent així les connexions en directe als quiròfans des de la Sala d’Actes on es trobaven tots els participants internacionals.

El curs ha estat dirigit pel Dr. José Ramón Armengol–Miró, el Dr. Manuel Armengol Carrasco, el Dr. Antonio José Torres García i el Dr. Joan Dot Bach, i ha rebut el suport de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el VHIR, Olympus Europa SE & CO, i la col·laboració de l’Obra Social de la Fundació “La Caixa”.

https://www.vallhebron.com/[:es]El pasado lunes 27 y martes 28 de noviembre tuvo lugar el 11º Curso Internacional de N.O.T.E.S-W.I.D.E.R.-Barcelona, un curso internacional con una parte teórica en forma de conferencias y otra de tipo práctico realizada en dos quirófanos de cirugía experimental, ubicados en la planta baja del Institut de Recerca del Hospital Universitari Vall d’Hebron, con videotransmisión a la Sala de Actos del Pabellón Docente del HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D’HEBRON.

VIDEOLAB se ha encargado de los rodajes y las retransmisiones en directo de intervenciones quirúrgicas permitiendo así las conexiones en directo a los quirófanos desde la Sala de Actos donde se encontraban todos los participantes internacionales.

El curso ha sido dirigido por el Dr. José Ramón Armengol–Miró, el Dr. Manuel Armengol Carrasco, el Dr. Antonio José Torres García y el Dr. Joan Dote Bach, y ha recibido el apoyo del Hospital Universitario Vall de Hebrón y el VHIR, Olympus Europa SE & CO, y la col•laboració de la Obra Social de la Fundación “La Caixa”.

https://www.vallhebron.com/[:]

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]