El lunes 11 de mayo os volvemos a atender presencialmente – Medidas COVID-19
5 (1)

[:ca]Durant tot aquest període Videolab ha seguit treballant portes endins. Ara, a partir de l’11 de maig us atendrem presencialment en un horari restringit de 10h a  18h i amb les següents  mesures d’higiene i de seguretat:

– Cita prèvia i amb atenció individualitzada als consumidors. Per tant, només acceptarem un client per cada dependent. Ens podeu demanar cita via telefònica 93 200 54 00, WhatsApp 656909041  o bé per e-mail a info@videolab.es.

– Prioritzarem l’atenció als clients de més de 65 anys en les franges habilitades per a les seves sortides (entre 10 del matí i 12 del migdia)

– Disposarem de mampares de separació entre clients i treballadors i respectarem els dos metres de separació interpersonal.

– Queda suspès el servei d’edició de vídeo presencial, però ens podeu fer arribar les imatges i les instruccions per email a video@videolab.es. En cas de material per digitalitzar podeu demanar cita prèvia per entregar-nos el material.

– Els serveis de missatgeria poden trucar al timbre i els atendrem a la porta.

Tots els serveis estan operatius, excepte l’edició de vídeo presencial a la sala.

 

Us seguirem informant mitjançant aquesta pàgina i amb comunicats a les nostres XXSS.

Desitjant que tots estigueu bé, rebeu una cordial salutació.

Equip de Videolab[:es]Durante todo este periodo Videolab ha seguido trabajando puertas adentro. Ahora, a partir del 11 de mayo os atenderemos presencialmente en un horario restringido de 10h a 18h  y con las siguientes  medidas de higiene y de seguridad:

Cita previa y con atención individualizada a los consumidores. Por lo tanto, solo aceptaremos un cliente por cada dependiente. Nos podéis pedir cita vía telefónica 93 200 54 00, WhatsApp 656909041  o bien por e-mail a info@videolab.es

– Priorizaremos la atención a los clientes de más de 65 años en las franjas habilitadas para sus salidas (entre 10 de la mañana y 12 del mediodía)

– Dispondremos de mamparas de separación entre clientes y trabajadores y respetaremos los dos metros de separación interpersonal.

– Queda suspendido el servicio de edición de video presencial, pero nos podéis hacer llegar las imágenes y las instrucciones por email a video@videolab.es. En caso de material para digitalizar podéis pedir cita previa para entregarnos el material.

– Los servicios de mensajería pueden llamar al timbre y los atenderemos en la puerta.

Todos los servicios están operativos, excepto la edición de video presencial en la sala.

 

Os seguiremos informando mediante esta página y con comunicados en nuestras RRSS.

Deseando que todos estéis bien, reciba un cordial saludo.

Equipo de Videolab[:]

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 1 Media: 5]