¡EL DÍA MÁS CORTO! ¡VUELVE LA FIESTA DEL CORTOMETRAJE!
0 (0)

VIDEOLAB CURTMETRATGES

diamescurt

Familiars, bandarres i clàssics catalans en 35mm

Videolab participa un cop més en la digitalització i preparació dels materials per a que sigui possible la projecció en diferents sales de ‘’La festa del curtmetratge’’, que torna i ho fa amb novetats!! Enguany no serà un únic dia de projeccions, com en l’anterior edició, sinó que l’esdeveniment es durà a terme els dies 19, 20 i 21 de desembre a diferents ciutats.

Un total de 90 hores de programació a tot Catalunya i més de 115 curtmetratges (55 de producció catalana) configuren la programació d’enguany d’El Dia més curt, la segona vegada que des de Catalunya es programa La Festa del curtmetratge! una celebració inspirada en Le Jour le Plus Court, que té lloc a una desena de països.

Durant tres dies (dos més que a l’anterior edició) es programaran diverses sessions gratuïtes de curtmetratges de més de 25 països, d’un alt nivell i palmarès internacional, per tal de potenciar, dignificar, difondre i reivindicar el paper del curtmetratge en el sector de la indústria audiovisual, i alhora apropar-lo a tots els públics.

A Barcelona tenim dues seus principals, Cinemes GIRONA on divendres 19, i dissabte 20 a les 22h passarem els Curts catalans dels 2000. Els últims del 35mm amb presència dels seus directors. Dues sessions amb alguns dels primers curtmetratges dirigits per Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maillo o Àlex Brendemühl, entre d’altres. Una ocasió única de veure els primers treballs d’actuals reconeguts directors catalans en el seu format original en 35mm.

El HALL Del CCCB ( Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), dissabte 20 a partir de les 17h curts del  FICMA, MÈDIT, SUBTRAVELLING, MECAL i PRO- DOCS fins la 1 am que tancarem amb una sessió NIT BANDARRA, programada per FILMETS. Diumenge 21 arrancarem a les 12h amb dues sessions familiars de El Meu Primer Festival i l’ Andorra Kids’ Film Festival, i continuarem la tarda amb els del FEC, L’ ALTERNATIVA, FIRE!!, MEMORIMAGE i DocsBarcelona. Adjuntem el PROGRAMA de BARCELONA.  

Paral·lelament, també hi haurà projeccions al Museu del Cinema (Girona), al Teatre Bravium (Reus), al Teatre Cor de Marina i Bar La Granja (Badalona), al Museu de Pintura (Sant Pol de Mar), a La Margarete de Ciutadella (Menorca) i als Cinemes Illa (Andorra).

Podeu consultar la programació complerta a http://www.eldiamescurt.cat/, al twitter: @ElDiaMesCurt i al Facebook: https://www.facebook.com/eldiamescurt

eldiamescurt

Familiares, “bandarres” y clásicos catalanes en 35mm

Videolab participa una vez más en la digitalización y preparación de los materiales para que sea posible la proyección en diferentes salas de «La fiesta del cortometraje», que vuelve y lo hace ¡¡con novedades!! Este año no será un único día de proyecciones, como en la anterior edición, sino que el acontecimiento se llevará a cabo los días 19, 20 y 21 de diciembre en diferentes ciudades.

Un total de 90 horas de programación en todo Cataluña y más de 115 cortometrajes (55 de producción catalana) configuran la programación de este año del Día más corto, la segunda vez que desde Cataluña se programa ¡La Fiesta del cortometraje! una celebración inspirada en Le Jour le Plus Court, que tiene lugar en una decena de países.

Durante tres días (dos más que en la anterior edición) se programarán varias sesiones gratuitas de cortometrajes de más de 25 países, de un alto nivel y palmarés internacional, para potenciar, dignificar, difundir y reivindicar el papel del cortometraje en el sector de la industria audiovisual, y a la vez acercarlo a todos los públicos.

En Barcelona tenemos dos sedes principales, Cines GIRONA donde viernes 19, y sábado 20 a las 22h pasaremos los Cortos catalanes de los 2000. Los últimos del 35mm con presencia de sus directores. Dos sesiones con algunos de los primeros cortometrajes dirigidos por Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maillo o Àlex Brendemühl, entre otros. Una ocasión única de ver los primeros trabajos de actuales reconocidos directores catalanes en su formato original en 35mm.

El HALL Del CCCB ( Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona), sábado 20 a partir de las 17h cortos del FICMA, MÈDIT, SUBTRAVELLING, MECAL y PRO- DOCS hasta la 1 am que cerraremos con una sesión NOCHE «BANDARRA», programada por FILMETS. Domingo 21 arrancaremos a las 12h con dos sesiones familiares de Mi Primer Festival y el Andorra Kids’ Film Festival, y continuaremos la tarde con los del FEC, La ALTERNATIVA, FIRE!!, MEMORIMAGE y DocsBarcelona. Adjuntamos el PROGRAMA de BARCELONA.

Paralelamente, también habrá proyecciones en el Museo del Cine (Girona), en el Teatro Bravium (Reus), en el Teatro Corazón de Marina y Bar La Granja (Badalona), en el Museo de Pintura (Sant Pol de Mar), en Margarete de Ciutadella (Menorca) y en los Cines Illa (Andorra).

Podéis consultar la programación completa en http://www.eldiamescurt.cat/, en el twitter: @ElDiaMesCurt y en el Facebook: https://www.facebook.com/eldiamescurt

¡Haz clic para calificar esta publicación!
[Votos: 0 Media: 0]